Ψήφος εμπιστοσύνης του Ντίβατς σε Ζέλικο και Λεσόρ

Ψήφος εμπιστοσύνης του Ντίβατς σε Ζέλικο και Λεσόρ

Ο θρυλικός Βλάντε Ντίβατς μίλησε για τον ερχομό του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν, προτρέποντας την σέρβικη ομάδα να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Λεσόρ.

Ο Βλάντε Ντίβατς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη διαχρονικά, που έκανε πολύ σημαντική καριέρα 15 χρόνων στο ΝΒΑ, ενώ κατέκτησε και έξι μετάλλια με την «μεγάλη των Πλάβι σχολή», σε Eurobasket, Παγκόσμιο Κύπελλο και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια φιγούρα σεβάσμια στους Σέρβους, πόσο μάλλον στην Παρτιζάν από όπου ξεκίνησε να δείχνει το τεράστιο ταλέντο του, την τριετία 1986-1989. Ο 55χρονος πλέον Ντίβατς, επισκέφτηκε την προπόνηση της αγαπημένης του Παρτιζάν και μίλησε για το πόσα άλλαξε ο ερχομός του Ζέλικο Ομπράντοβις:

Διαβάστε επίσης: Ο Μπριχ δεν ήταν… μεθυσμένος: Αποβολή του Ρότα στο 6΄, χαμός στον τελικό (vid)

«Από τη στιγμή που ήλθε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήμουν σίγουρος ότι η Παρτίζαν θα έκανε το επόμενο βήμα. Για μένα, ο αποκλεισμός στα προημιτελικά δεν είναι αποτυχία. Η πορεία στο σύνολό της είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ζέλικο και τους παίκτες του. Ελπίζω να τελειώσουν νικηφόρα τη χρονιά».

Παράλληλα δεν δίστασε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο σέντερ της Παρτιζάν, Ματίας Λεσόρ, που στο Βελιγράδι βρήκε την Ιθάκη του και διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Και όταν μιλάει ο Ντίβατς για τη θέση του σέντερ, η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία:

«Ο Λεσόρ έχει βρει το ιδανικό περιβάλλον στην Παρτίζαν. Οι φετινές εμφανίσεις του οφείλονται εν πολλοίς στην ομαδική δουλειά. Έκανε το step-up και ελπίζω η Παρτίζαν να τον κρατήσει».

Και πως να μην πει αυτά τα λόγια όταν ο Λεσόρ φέτος στην Euroleague, κυριάρχησε με το δυναμικό παιχνίδι του έχοντας σε σύνολο 38 παιχνιδιών 12 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 0.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ