Λεκαβίτσιους: «Είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»

Λεκαβίτσιους: «Είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»

Η εμπιστοσύνη του Τσάβι Πασκουάλ στο πρόσωπο του Λούκας Λεκαβίτσιους, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόδοση του, όπως δήλωσε ο Λιθουανός γκαρντ.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναικού στο αποψινό ντέρμπι, καθώς σημείωσε 14 πόντους (5/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή) σε 19:42 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με όσα είπε, σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του αυτή έπαιξε το γεγονός πως είχε την εμπιστοσύνη του προπονητή του Τσάβι Πασκουάλ και ένιωσε καλά γι΄αυτό.

«Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τα ριμπάουντ, αυτά τα δυο κομμάτια μας έδωσαν τη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε αρκετό καιρό για να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς. Αυτό ίσως ήταν το πιο σημαντικό για εμάς», ανέφερε ο Λιθουανός γκαρντ.

«Ήξερα ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι και ήμουν προετοιμασμένος. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε πολύ χρόνο και ήμουν αρκετά επιθετικός, πήρα σουτ, μπήκαν αυτή είναι η δουλειά μου, να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Ένιωσα καλά», πρόσθεσε ο 23χρονος πλέι μέικερ.

«Νομίζω ότι δεν ήταν το πρώτο ματς που έπαιξα καλά, είχα και άλλα καλά παιχνίδια. Σίγουρα ήταν δύσκολο στην αρχή να έρθω και να τραυματιστώ. Είχα υπομονή, νοιώθω καλά, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θεωρώ ότι θα γίνω καλύτερος στη συνέχεια της σεζόν», κατέληξε ο μικρόσωμος παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ