Εξελίξεις με Ντόρσεϊ: Η λεπτομέρεια που τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου

Εξελίξεις με Ντόρσεϊ: Η λεπτομέρεια που τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου

Τι συμβαίνει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Φενέρμπαχτσε.

Κάτι παραπάνω από σύντομη φαίνεται πως θα είναι η θητεία του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε.

Με τη μία χαμηλή πτήση να διαδέχεται την άλλη, οι άνθρωποι της Φενέρ κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Τις τελευταίες μέρες, έχουν φουντώσει οι φήμες για το μέλλον του Ντόρσεϊ, με τις πιθανότητες παραμονής του στην Πόλη να λιγοστεύουν.

Τελευταία φορά που ο ομογενής γκαρντ φόρεσε τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε ήταν στις 16 Μαΐου και το ματς με την Αναντολού Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα. Και αυτό λέει πολλά για τις προθέσεις του Δημήτρη Ιτούδη ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Δεν είναι κρυφό πως ο Ντόρσεϊ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ και μια σημαντική λεπτομέρεια στο συμβόλαιό του, ενισχύει την άποψη για τερματισμό της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, μπορεί το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 27χρονος να είναι τριετές, ωστόσο η τουρκική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσει καταβάλλοντας του ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση το φετινό καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι προμηνύεται άκρως καυτό για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με το όνομά του να συζητιέται στους κόλπους ευρωπαϊκών ομάδων. Παρτιζάν και Βίρτους Μπολόνια φαίνεται πως τσεκάρουν την περίπτωσή του, ενώ οι Ισπανοί εμπλέκουν στην υπόθεση και τον Παναθηναϊκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ