Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ: Η Φενέρ, το ΝΒΑ και ο Παναθηναϊκός που παραμονεύει…

Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ: Η Φενέρ, το ΝΒΑ και ο Παναθηναϊκός που παραμονεύει…

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φαίνεται πως δύσκολα θα μείνει μετά το καλοκαίρι στη Φενέρ και στο εξωτερικό γράφουν για ενδιαφέρον από Αρμάνι και Παναθηναϊκό. Οι σκέψεις του ομογενή γκαρντ για το ΝΒΑ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να πήγε στη Φενέρμπαχτσε πριν λίγους μήνες με εξαιρετικό συμβόλαιο και με προοπτική να μείνει για τουλάχιστον δύο χρόνια, όμως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα σε αυτό το διάστημα και τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Πριν λίγες μέρες στην Τουρκία έγραψαν για αποχώρηση του το καλοκαίρι, με την Φενέρ να μην επιθυμεί να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που θα του αποφέρει 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο για μια διετία.

Η Φενέρ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος στη γειτονική χώρα από την Εφές με 3-1 και πλέον έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, με το θέμα του Ντόρσεϊ να είναι ένα από αυτά που «καίνε» και τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και τη διοίκηση.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν για το μέλλον του τις επόμενες μέρες, με το πιθανότερο να είναι πάντως να αποχωρήσει. Στο εξωτερικό οι φήμες σχετικά με το μέλλον του λένε ότι στο «κόλπο» για να τον αποκτήσει είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θεωρείται και φαβορί για να τον αποκτήσει αν μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον ομογενή γκαρντ και να μην αποκλείεται να κινηθεί για να τον κάνει δικό του το φετινό καλοκαίρι. Φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού του ίδιου του Ντόρσεϊ είναι και το ΝΒΑ, που απέτυχε τη φετινή σεζόν, αλλά θα εξετάσει τις επιλογές του και πιθανότατα να εξαντλήσει και φέτος τις πιθανότητες για να βρει συμβόλαιο αλλά και ομάδα που θα έχει κάποιον ρόλο.

Εφόσον αυτό δεν γίνει τότε η Euroleague θα είναι ο προορισμός του, ενώ πέρα από την Αρμάνι και τον Παναθηναϊκό δεδομένα θα ασχοληθούν με την περίπτωση του αρκετές ακόμη ομάδες από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ