Διπλό «μπαμ» στην Euroleague: Ο Λάσο και η κίνηση-έκπληξη με τον Ερνανγκόμεθ

Διπλό «μπαμ» στην Euroleague: Ο Λάσο και η κίνηση-έκπληξη με τον Ερνανγκόμεθ

Η ανακοίνωση της συνεργασίας της Μπάγερν Μονάχου με τον Πάμπλο Λάσο και το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ προκαλούν ντόμινο στη Euroleague.

Η ανακοίνωση του Λάσο από την Μπάγερν Μονάχου, έρχεται να ξαναβάλει τους «Βαυαρούς» στον χάρτη της Euroleague ως μία ομάδα, που αναγκαστικά θα θέσει τους στόχους της αρκετά ψηλά, με κριτήριο τον άνθρωπο που θα κάθεται στον πάγκο της από τη νέα σεζόν.

Σε μία περίοδο που οι κινήσεις στους πάγκους της Euroleague, δείχνουν να προσθέτουν δυναμική σε όλες τις ομάδες, η Μπάγερν βάζει την απαραίτητη εμπειρία με τον Λάσο, έτσι ώστε να επιστρέψει αρχικά στα playoffs της διοργάνωσης, μετά την φετινή κακή της πορείας, με τις 11 νίκες σε 34 παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπαγιάννης, ο κόουτς Γκρίφιν και το ντόμινο με Λόπεζ (pic)

Η επιλογή του Λάσο να πάει στο Μόναχο, ενώ τον τελευταίο καιρό, το όνομά του ακουγόταν έντονα και για τον πάγκο του Παναθηναϊκού (πριν οι «Πράσινοι» έρθουν σε οριστική συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Εργκίν Αταμάν), δείχνει πως πιστεύει στο πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι άνθρωποι της Μπάγερν.

Εκτός από την επίσημη συνεργασία Μπάγερν – Λάσο, αυτό που έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά τα θεμέλια της Euroleageu είναι το ενδιαφέρον ευρωπαίων αστέρων του NBA να θέλουν να επιστρέψουν πίσω στην Ευρώπη, βλέποντας πως το επίπεδο της διοργάνωσης αυξάνεται με αλματώδεις ρυθμούς.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Γουίλι Ερνανγκόμεθ, σέντερ των Νιου Όρλεαν Πέλικανς, που εδώ και καιρό ηχούν στα αυτιά του οι σειρήνες από το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Euroleague, με πιο δυνατό μπάσιμο, που την τοποθετεί αυτόματα και στον τίτλο του φαβορί για να τον αποκτήσει, να έρχεται από την Φενέρμπαχτσε.

Ο 29χρονος Ισπανός, MVP του Eurobasket του 2022, που κατέκτησε με την χώρα του, μετά από μία γεμάτη 7ετία στον μαγικό κόσμο του NBA, φαίνεται πως έχει δελεαστεί από την προοπτική της Φενέρ.

Οι Τούρκοι μοιάζουν να είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό, για να τον ντύσουν στα χρώματά τους, μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης αλλαγής του ρόστερ, που φαίνεται να θέλει να πραγματοποιήσει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να είναι προ των πυλών.

Αν τελεσφορήσουν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και ολοκληρωθεί αυτό το «μπαμ», η Φενέρμπαχτσε αυτομάτως ανεβαίνει επίπεδο και μπαίνει για τα καλά στο ρόλο του διεκδικητή του τίτλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ