Από Πάντερ μέχρι Μήτογλου: Αυτούς θέλει στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν

Από Πάντερ μέχρι Μήτογλου: Αυτούς θέλει στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν

Ποιους παίκτες τσεκάρει ο Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν.

Προφανώς και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού προέχει το Game 4 των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Με νίκη οι «πράσινοι» θα μείνουν ζωντανοί για την κούπα, ενώ σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, ο τίτλος παίρνει από απόψε τον δρόμο για τον Πειραιά.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει, πως δεν έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με τη σεζόν να φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της, οι άνθρωποι του τριφυλλιού, έχουν ήδη κυκλώσει διάφορα ονόματα για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΟΚ, η Σάλτσμπουργκ και ο «χορός» εκατομμυρίων για τον Κωνσταντέλια

Ο Παναθηναϊκός θέλει να γυρίσει τον… διακόπτη και η έλευση του Εργκίν Αταμάν αλλάζει τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Το μπάτζετ θα ανέβει αισθητά, με την διοίκηση να επιθυμεί την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

Πολλές οι περιπτώσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, με την ιστοσελίδα Basketnews.com να αποκαλύπτει τα ονόματα που βρίσκονται σημειωμένα στο πράσινο μπλοκάκι.

Οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς τρεις παίκτες της είναι στα ραντάρ. Κέβιν Πάντερ,  Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου απασχολούν τον Παναθηναϊκό και θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει προσπάθεια για την απόκτησή τους.

Από εκεί κι πέρα, πάντα στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Λούκα Βιλντόζα, με τον 27χρονο, πιθανότατα, να παίρνει τον δρόμο της φυγής από το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα.

Τέλος, ξεχωριστή για τον Παναθηναϊκό είναι η περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, με τις εξελίξεις να μεταφέρονται μετά τις 4 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, τότε θα λάβει χώρα η ακροαματική διαδικασία στο CAS για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από τη FIBA, με τους «πρασίνους» να παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση.

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ