Ο ΠΑΟΚ, η Σάλτσμπουργκ και ο «χορός» εκατομμυρίων για τον Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ, η Σάλτσμπουργκ και ο «χορός» εκατομμυρίων για τον Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας απασχολεί τη Σάλτσμπουργκ και τον παρακολουθεί η μισή Ευρώπη. Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του, πόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ;

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ και ο παίκτης που απασχολεί όλο και περισσότερες ομάδες από το εξωτερικό. Μια από αυτές που «καίγεται» για τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό είναι και η Σάλτσμπουργκ, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει κάνει επίσημο το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η αυστριακή ομάδα έχει κάνει επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, προσφέροντας 8,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ζητάει τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ και είναι κάθετοι στον Δικέφαλο του βορρά. Το θετικό είναι ότι πέρα από την αυστριακή ομάδα τον Κωνσταντέλια παρακολουθούν στενά πολλοί σύλλογοι από το εξωτερικό και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν πολλά χρήματα στους Θεσσαλονικείς. Γενικότερα το καλοκαίρι μοιάζει να είναι σημαντικό για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό και τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Από την πλευρά της η Σάλτσμπουργκ που είναι η ομάδα που θέλει πολύ τον παίκτη και το έχει δείξει δεν μπορεί να ικανοποιήσει προς το παρόν τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, όμως επιμένει και μάλιστα το «sn.at» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Σάλτσμπουργκ αναζητά τον επόμενο σούπερ σταρ» και κάνει λόγο για πρόταση 12 εκατ. ευρώ για τον Κωνσταντέλια!

«Η Σάλτσμπουργκ έχει κάνει εξαιρετικό όνομα ως εργοστάσιο ταλέντων. Η λίστα των παικτών που χρησιμοποίησαν τους επί σειρά πρωταθλητές Αυστρίας ως σκαλοπάτι για μια μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα είναι μεγάλη. Ονόματα όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ ή ο Σάντιο Μανέ βρίσκονται στην κορυφή. Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ, Κρίστοφ Φρόιντ, ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί αυτόν τον έπαινο. Ο 45χρονος αθλητικός διευθυντής αυτή τη στιγμή σχεδιάζει την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν – και έχει μερικά από τα κορυφαία ταλέντα στις πρώτες θέσεις της λίστας του», προσθέτει το δημοσίευμα των Αυστριακών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ