Αποκαλύψεις Αταμάν για Παναθηναϊκό: «Θα φτιάξουμε ρόστερ για Final Four, μιλάμε με πολύ σημαντικά ονόματα»

Αποκαλύψεις Αταμάν για Παναθηναϊκό: «Θα φτιάξουμε ρόστερ για Final Four, μιλάμε με πολύ σημαντικά ονόματα»

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε ότι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι οι «πράσινοι» είναι σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος τεχνικός που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα του με την Εφές Αναντολού προτού αποχωρήσει, αποκάλυψε την οριστική συμφωνία με το τριφύλλι, αλλά και τις κινήσεις και τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Ο Αταμάν σε δηλώσεις του στο «A SPOR» αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, ενώ υπογράμμισε πως σε συνεργασία με τη διοίκηση πάει για παίκτες με στόχο την επιστροφή στα Final Four.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος προπονητής:

«Θα προπονήσω τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι ομάδες με τις περισσότερες EuroLeagues. Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν είχε τις επιτυχίες που ήθελε. Πήραμε την απόφαση με τον πρόεδρο της Αναντολού Εφές πριν από 2-3 μήνες, όταν ο Παναθηναϊκός μου έκανε πρόταση και μου έδειξε ότι θέλει να αναγεννηθεί, να γυρίσει στις παλιές ημέρες δόξας. Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να βάλω μία ομάδα με βαθιές ρίζες στο άθλημα στην κορυφή της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο brand και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, έχει τεράστια βάση οπαδών και ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα στην Ευρώπη, το ΟΑΚΑ, που χωράει 22 χιλιάδες ανθρώπους. Θα κάνουμε μία προσπάθεια για να φτιάξουμε κάτι νέο, γνωρίζοντας φυσικά ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση στον αθλητισμό. Θα προσπαθήσουμε σε αυτή την νέα πρόκληση.

Ο πρόεδρος και ο GM του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε επαφή με κάποια πολύ σημαντικά ονόματα, αν και η αγορά για τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ευρώπη δεν έχει ανοίξει ακόμη. Θα φτιάξουμε μία ομάδα με στόχο το Final Four και την κατάκτηση της EuroLeague. Δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου, έχουμε συμφωνήσει σε αυτό με τους παράγοντες της ομάδας, θα φτιαχτεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ, όμως δεν μπορώ να σας δώσω ακόμη ονόματα. Ίσως σε 2-3 εβδομάδες».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ