Σούπερ προσθήκη ανακοίνωσε η Εφές

Σούπερ προσθήκη ανακοίνωσε η Εφές

Σε μια πολύ ποιοτική προσθήκη ψηλού προχώρησε η Εφές Αναντολού που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς.

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια για την Εφές. Ο τουρκικός σύλλογος αντικατέστησε τον προπονητή Εργκίν Αταμάν με τον Ερντέμ Τσαν και ο τελευταίος… έφερε μια πολύ σημαντική προσθήκη στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης ενόψει της νέας σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα και την Euroleague.

Ο Τσαν, πρώην προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, ήταν το κρυφό χαρτί στην προσπάθεια της δις πρωταθλήτριας Ευρώπης να αποκτήσει τον Ταϊρίκ Τζόουνς, αφού πέρσι αγωνίζονταν υπό τις οδηγίες του και για τα επόμενα δύο χρόνια θα το κάνει με τη φανέλα της Εφές.

Διαβάστε επίσης: Κάτι τρέχει με τον Γιάννη – Θα κατέβει με την Εθνική στο Παγκόσμιο;

Ο Αμερικανός είχε μια πολύ καλή σεζόν με την τουρκική ομάδα στο Eurocup με 12.7 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ το εντυπωσιακό παιχνίδι του πάνω από τη ρακέτα τον ανέδειξε και MVP της κανονικής διάρκειας του τουρκικού πρωταθλήματος με 14 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.3 μπλοκ ανά ματς!

Ο 26χρονος ύψους 2.06 δυναμικός φόργουορντ, απασχόλησε αρκετές ομάδες της Euroleague, με την Βίρτους Μπολόνια να κάνει δυνατό μπάσιμο για να τον επαναφέρει στην Ιταλία μετά τη θητεία του στην Πέζαρο (2021-2022), αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το… πλεονέκτημα της Εφές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ