Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός- Όχι μόνο «Μιλού» και Γκος- Βουίζει η Ιταλία για… (vids)

Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός- Όχι μόνο «Μιλού» και Γκος- Βουίζει η Ιταλία για… (vids)

Σενάριο-έκπληξη με φόργουορντ. Θα κάνει και τρίτο μπαμ ο Ολυμπιακός;

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός μόλις δέκα μέρες μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης. Οι Πειραιώτες όπως φαίνεται έχουν ήδη δουλέψει καλά τον σχεδιασμό τους, αναφορικά με το επόμενο αγωνιστικό τους πλάνο και παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν μπορούν να ξέρουν τι θα γίνει με πρόσωπα κλειδιά όπως ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Παπανικολάου του… δίνουν και καταλαβαίνει.

Σε ένα σύντομο rewind: Απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επιστροφή του Νικόλα Μιλουτίνοφ σε μια από τις πιο θεαματικές κινήσεις της νέας Euroleague. Είναι στο ψήσιμο και εκείνη του Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος από την Ρεάλ Μαδρίτης σε μια επιλογή που «μαρτυρά» τη διάθεση για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα περιλαμβάνει στις επιλογές του και τρίτο «δημιουργό» με τη μπάλα στα χέρια.

Η «προεργασία» όμως φαίνεται πως έχει και συνέχεια. Διότι για παράδειγμα σήμερα στην Ιταλία κυκλοφορεί ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως μέσα στον Ιούνη μπορεί να χτυπήσουν και άλλες… καμπάνες. Και το όνομα αυτού; Σάμι Ογελέγιε!

Virtus Bologna, lesione muscolare per Semi Ojeleye

Τελείωσε χθες βράδυ το πρωτάθλημα Ιταλίας με την Αρμάνι να επικρατεί με 4-3 της Βίρτους Μπολόνια. Από σήμερα το πρωί λοιπόν είναι λογικό να κυκλοφορούν πολλά και διάφορα για τα ρόστερ των δύο ομάδων. Πολλώ δε μάλλον των ηττημένων. Και ο Ογελέγιε ήταν ένα από τα κλειδιά της ομάδας που έφτιαξε στη Μπολόνια ο Σκαριόλο. Ένας καταπληκτικός φόργουρντ που μπορεί εύκολα να παίξει και στο «3» και στο «4». Με μεγάλη ικανότητα στην άμυνα και φαρμακερό σουτ τριών πόντων.

Former Blue Devil Semi Ojeleye Signs With The Bucks - Duke Basketball Report

Ένας παίκτης που πάνω του έγινε κανονικό ποντάρισμα στο ΝΒΑ (Σέλτικς 2017-2021, Μπακς 2021-2022) προτού περάσει τον Ατλαντικό για να δοκιμάσει σε περιβάλλον Euroleague. Ο Αμερικανός με Νιγηριανή καταγωγή, υπέγραψε στη Μπολόνια διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι. Από ότι φαίνεται όμως είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες μιας και η Βίρτους πάει για…άλλα.

Έχει ύψος 1.98 αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει καθόλου να μαρκάρει παίκτες ως και το «5». Και αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη θητεία του στους Σέλτικς ο Μπραντ Στίβενς τον χρησιμοποιούσε πολύ στο μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Σε αυτή την πρώτη του χρονιά στην Euroleague είχε 10.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και το φαρμακερό 46.1% έξω από τη γραμμή των τριών πόντων (35/76).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ