Αποκάλυψη για Σλούκα! (pic)

Αποκάλυψη για Σλούκα! (pic)

Έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα γκαρντ.

Το μέλλον του Κώστα Σλούκα απασχολεί όχι μόνο τον Ολυμπιακό, που θέλει να διατηρήσει έναν παίκτη πρώτης κλάσης στο ρόστερ του, αλλά και πολλές άλλες ομάδες της Euroleague που παρακολουθούν στενά την υπόθεση και θα θελήσουν να… κλέψουν τον Έλληνα γκαρντ σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Χθες (24/6) το όνομα του έμπειρου παίκτη είχε βρεθεί στα ρεπορτάζ της Αναντολού Έφες, η οποία ψάχνει παίκτες για να ενισχυθεί στην περιφέρεια, καθώς για ακόμη ένα καλοκαίρι ο Βασίλιε Μίσιτς θα εξετάσει τις επιλογές που έχει για να κάνει το μεγάλο βήμα προς το ΝΒΑ.

Φυσικά δεν είναι μόνο το σύνολο του Ερντέμ Τσαν, καθώς και η Φενέρμπαχτσε μοιάζει να επιδιώκει την επιστροφή του στην «Ulker Sports Arena». Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο λογαριασμός «Aklı Selim Fenerbahçe» με περισσότερους από 44.000 ακόλουθους στο Twitter.

Τo tweet τονίζει χαρακτηριστικά: «Ο Ντάριους Τόμπσον και ο Κώστας Σλούκας είναι οι πρώτοι στόχοι της ομάδας μας, η οποία συνεχίζει τις μεταγραφικές της προσπάθειες για να κάνει μικρό ροτέισον στο ρόστερ». Παράλληλα κάνει λόγο και για το Plan B του Δημήτρη Ιτούδη, αναφέροντας: «Αν προκύψουν προβλήματα στο κύριο σχέδιο, υπάρχει το plan B με τον Κέβιν Πάνγκος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ