Ραγδαίες εξελίξεις με Γουίλιαμς-Γκος και Ολυμπιακό!

Ραγδαίες εξελίξεις με Γουίλιαμς-Γκος και Ολυμπιακό!

Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τον Γουίλιαμς-Γκος και τον Ολυμπιακό

Στο κατώφλι του Ολυμπιακού φέρνουν τον Γουίλιαμς-Γκος δημοσιεύματα στο εξωτερικό!

Μετά και την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι κάτι παραπάνω από ραγδαίες.

Διαβάστε επίσης:Αγρίεψε ο Μαρτίνεθ – Τέσσερις διπλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα – Ανεβαίνουν οι 5 «μικροί»

Οπως σημειώνει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος της “Walla Sport”, Άρελ Γκίνσμπερ, ο Ολυμπιακός όχι μόνο έχει χτυπήσει την… πόρτα του 28χρονου παίκτη, αλλά έχει ήδη φτάσει και σε συμφωνία μαζί του!

Ο δημοσιογράφος από το Ισραήλ κάνει λόγο για κλεισμένο deal, με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ο Γουίλιαμς-Γκος γνωρίζει καλά τους ερυθρολεύκους, καθώς είχε περάσει από τον μεγάλο λιμάνι τη σεζόν 2018-2019.

Αν ισχύουν τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Αμερικανός παίκτης αναμένεται να προσφέρει μπόλικες βοήθειες στην περιφέρεια του καλοκουρδισμένου συνόλου του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης -και πρωταθλητής Ευρώπης με την ισπανική ομάδα-  μέτρησε στην EuroLeague κατά μέσο όρο 7,4 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε κάτι λιγότερο από 16 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ