Το… ναυάγιο με Πάντερ φέρνει Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό!

Το… ναυάγιο με Πάντερ φέρνει Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό!

Ολο το βάρος στον Τάιλερ Ντόρσεϊ αναμένεται να ρίξει ο Παναθηναϊκός.

Την «πάτησε» ο Παναθηναϊκός. Και τώρα τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Χάθηκε μπόλικος μεταγραφικός χρόνος μιας και οι «πράσινοι» είχαν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Κέβιν Πάντερ. Ηταν ο πρώτος τους στόχος και το βροντοφώναζαν. Ωστόσο, η υπόθεση πήρε αρνητική τροπή, με τον Αμερικανό να ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε σφήνα στην υπόθεση και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού οδεύει για νέες περιπέτειες στην ACB και την Ισπανία. Μάλιστα, τη… χαλάστρα την έκανε ένας πρώην «πράσινος». Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο ατζέντης του Πινέδα: «Θέλει ΑΕΚ, παλεύουμε για συμφωνία»

Μετά και το ναυάγιο με τον Κέβιν Πάντερ, ο Παναθηναϊκός στρέφει τις μεταγραφικές κεραίες του αλλού. Και πιο συγκεκριμένα; Στην περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ αρέσει αρκετά στον Εργκίν Αταμάν και τους ανθρώπους των «πρασίνων» και δεν αποκλείεται μπάσιμο για την απόκτησή του.

Το ανέφερε και ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ. Ο Τάιλερ Ντόρσει βρίσκεται στο κάδρο για τον Παναθηναϊκό και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στη μεταγραφική υπόθεση.

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι κορυφαίος υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό. Μετά την υπογραφή του Κέβιν Πάντερ με την Μπαρτσελόνα, τώρα ο Παναθηναϊκός αναζητά άλλες επιλογές καθώς ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι κορυφαίος υποψήφιος. ΚΑΜΙΑ προσφορά ακόμα, εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ, αλλά δεν αναμένεται να συνεχίσει εκεί», τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο και αν οι «πράσινοι» επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, θα πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Φενέρμπαχτσε. Φυσικά, πάντα «παίζει» το ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερος από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Κάτι που θα κάνει πιο εύκολο το έργο του τριφυλλιού. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες, ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε είχε καταστήσει σαφές πως ο Ντόρσεϊ υπολογίζεται κανονικά από τον Ιτούδη: «Δεν υπάρχει αλλαγή πλάνου για τον Τάιλερ. Ομάδες της Ευρωλίγκας δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον Τάιλερ, αλλά και για άλλους παίκτες μας. Επίσης, όπως γνωρίζετε ο Τάιλερ έχει ελληνικό διαβατήριο, οπότε μπορεί να ενδιαφέρονται για εκείνον και ομάδες από την Ελλάδα. Είναι παίκτης που έχει συμβόλαιο και είναι μέρος του σχεδιασμού μας», ανέφερε ο Ντερία Γιανιέρ. Μένει να φανεί αν ήταν κάποιου είδους μπλόφα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ