«Βόμβα» με Μίροτιτς και Ολυμπιακό!

«Βόμβα» με Μίροτιτς και Ολυμπιακό!

Τι συμβαίνει με τον Νίκολα Μίροτιτς και τον Ολυμπιακό.

Σε αναζήτηση νέας μπασκετικής στέγης βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Νίκολα Μίροτιτς, με τον Ισπανό ψηλό να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα των «μπλαουγκράνα» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το όνομα του Μίροτιτς «παίζει» για αρκετές ομάδες της Euroleague (Ερυθρός Αστέρας, Αρμάνι Μιλάνο), ενώ στο κόλπο παραμένει πάντα και ο Ολυμπιακός. Υπό μια προϋπόθεση φυσικά: Να αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι ο Σάσα Βεζένκοφ.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ ταλέντο έφερε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Μάχη με ευρωπαϊκές ομάδες (Pics)

Αν ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού πάρει τον δρόμο για τον μαγικό κόσμο τoυ NBA και τους Σακραμέντο Κινγκς, τότε θεωρείται δεδομένο το all in των ερυθρολεύκων για την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς.

Αν δεν καταφέρει να κρατήσει τον καλύτερο παίκτη των τελευταίων δύο ετών στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός θέλει να προκαλέσει σεισμό με την απόκτηση του Ισπανού, που μέχρι πριν λίγο καιρό αμειβόταν με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη Γηραιά Ήπειρο.

Το μέλλον του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να σχολιάσει και ο Ακίλε Πολονάρα, με τον 31χρονο να τον στέλνει στην… αγκαλιά της αρμάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ο Ολυμπιακός είναι η καταλληλότερη ομάδα για τον Μίροτιτς στην περίπτωση που ο Βεζένκοβ πάει στο NBA. Είναι τέλειος σε αυτό το σύστημα. Ο Νίκολα είναι το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη», δήλωσε ο πρώην άσος της Αναντολού Εφές στην εκπομπή “Area 52”.

Πολλοί είναι αυτοί λοιπόν που καλοβλέπουν έναν «γάμο» του Ισπανού σέντερ με τους νταμπλούχους Ελλάδας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ