Συνεχίζεται το σίριαλ με Μίροτιτς – Τι θα συμβεί αν…

Συνεχίζεται το σίριαλ με Μίροτιτς – Τι θα συμβεί αν…

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες. Η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και το θέμα με το συμβόλαιο του...

Ο Νίκολα Μίροτιτς τις τελευταίες μέρες είναι το Νο. 1 αντικείμενο συζήτησης στην μπασκετική Ευρώπη και οι λόγοι είναι αρκετοί. Ο πρώτος και ο σημαντικότερος είναι το γεγονός ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα και ο δεύτερος έχει να κάνει με το μπαράζ δημοσιευμάτων για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό.

Το νέο ζήτημα που έχει προκύψει έχει να κάνει με το συμβόλαιο του με τους μπλαουγκράνα και το γεγονός ότι αποφάσισαν να απαλλαχθούν μονομερώς από αυτό, παρότι έχει ακόμη έναν χρόνο θεωρητικά και ο Μαυροβούνιος φόργουορντ θέλει τα δεδουλευμένα του με αποτέλεσμα να φτάσει ακόμη και στα δικαστήρια για να διεκδικήσει 22 εκατ. ευρώ.

Ο Μίροτιτς λοιπόν παρότι δεν υπολογίζεται τη νέα σεζόν από την ομάδα, δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να το κάνει αν δεν πάρει όλο το ποσό που του αναλογεί μέχρι το 2025. Όπως αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο BasketNews οι δύο πλευρές πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποδέσμευση του παίκτη μέσα στις επόμενες 72 ώρες, δηλαδή μέχρι την 1η Ιουλίου.

Σε αντίθετη περίπτωση, το συμβόλαιο του Μίροτιτς θα προσμετρηθεί κανονικά στο μπάτζετ της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2023/24, γεγονός που θα δημιουργήσει επιπλοκές στις κινήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αν οι δύο πλευρές χωρίσουν τους δρόμους τους μετά την 1η Ιουλίου, τότε η φορολογία θα είναι ακόμα πιο βαριά για τον καταλανικό σύλλογο, κάτι που σίγουρα δεν επιθυμούν στο κλαμπ. Όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω των πολλών δημοσιευμάτων για το ενδιαφέρον και τις επαφές που έχει με τον Ολυμπιακό και τα σενάρια ακόμη και να κλείσει στους Πειραιώτεςμ αν ο Σάσα Βεζένκοφ αποφασίσει να αποχωρήσει για να πάει στο ΝΒΑ και στους Σακραμέντο Κινγκς.

Την ώρα λοιπόν που ο Μίροτιτς περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Βούλγαρο σέντερ και MVP της Euroleague τη φετινή σεζόν, η αποδέσμευση του έχει εξελιχθεί σε σίριαλ που δεν αποκλείεται να λυθεί στις δικαστικές αίθουσες. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με την Μπάρτσα μετά την 1η Ιουλίου, ενώ για το μέλλον του, αφού αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ