Τελικά τι συμβαίνει με τον Σέρζι Κανός: Η Βαλένθια, η Μπρέντφορντ και «καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού»

Τελικά τι συμβαίνει με τον Σέρζι Κανός: Η Βαλένθια, η Μπρέντφορντ και «καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού»

Ο Σέρζι Κανός και οι επαφές με τη Βαλένθια, οι απαιτήσεις της Μπρέντφορντ και ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο Σέρζι Κανός είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελε ο Ολυμπιακός να κρατήσει και για τη νέα σεζόν, όμως η περίπτωση του δεν είναι απλή, αφού δεσμεύεται με την Μπρέντφορντ και την ίδια ώρα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για εκείνον από τη Βαλένθια.

Ο Ισπανός εξτρέμ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό στο λιμάνι από την αγγλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να προσελκύσει αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και οι νυχτερίδες.

Η Βαλένθια θέλει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Κανός από την Μπρέντφορντ, είναι σε προχωρημένες επαφές με τις «μέλισσες» όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ενώ έχουν ως «σύμμαχο» και την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος από τον περασμένο Απρίλιο έχει τονίσει ότι θέλει να παίξει στην ισπανική ομάδα.

Οι «νυχτερίδες» παρόλα αυτά έχουν αρκετά οικονομικά θέματα να λύσουν και δεν μπορούν να κάνουν τόσο εύκολα κινήσεις στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, για αυτό και πάνε με προσεκτικά βήματα στις επιλογές ποδοσφαιριστών.

Ο Κανός είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ και που η Βαλένθια έχει τη δυνατότητα από οικονομικής πλευράς να κυνηγήσει, μιας και μπορεί με ένα ποσό λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ να τον αγοράσει σύμφωνα με όσα λέει το «relevo.com», αρκεί να τοποθετήσει ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης. Παράλληλα, πάντα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα το πλάνο είναι ο Κανός να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με περίπου 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως λέγεται ότι ο Ολυμπιακός, που επίσης θέλει τον Κανός λόγω της επιθυμίας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τον φέρει ξανά πίσω στο Καραϊσκάκη, έχει κάνει πρόταση στον ίδιο τον Ισπανό με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον ίδιο στο συμβόλαιο του από ότι της Βαλένθια.

Σε αυτό που ποντάρει η ισπανική ομάδα είναι το γεγονός ότι ο Κανός θέλει να παίξει εκεί και το έχει δηλώσει, αφού από οικονομικής άποψης οι προσωπικοί όροι στο συμβόλαιο που προσφέρει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς είναι πολύ καλύτεροι.

Ο Κανός υποστήριζε από παιδική ηλικία τη Βαλένθια και ενδέχεται να κάνει πίσω σε κάποια πράγματα για να αγωνιστεί στην πατρίδα του, παρόλα αυτά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει προς το παρόν η Μπρέντφορντ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ο παίκτης μέχρι το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ