Το 5ο στοιχείο: Και τώρα Σλούκας (ή μήπως… Ντόρσει;)

Το 5ο στοιχείο: Και τώρα Σλούκας (ή μήπως… Ντόρσει;)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γκος, κρατά τον Κάνααν και ετοιμάζεται να καθίσει στο τραπέζι με τον Κώστα Σλούκα...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Και βγάζεις το καπέλο τόσο στην διοίκηση όσο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα που δείχνουν να μην θέλουν να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο με θέα στην υλοποίηση του νέου αγωνιστικού πλάνου. Όλα αυτά σε μια ιστορία με αποδείξεις. Οι μεγάλες επιστροφές των Νικόλα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, με τον Αμερικανό να ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο Σέρβος σέντερ και να  ανεβαίνει στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας.

Τον συναντάς σε όλα μέσα τον Ολυμπιακό σε αυτή την τελευταία εβδομάδα του Ιούνη. Σε αυτή την πολύ σημαντική εβδομάδα πριν οι πρόεδροι καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους αρχηγούς. Τον Κώστα Παπανικολάου που η αίσθηση είναι πως θα συνεχίσει να αποτελεί τη «σημαία» αυτής της εποχής. Και τον Κώστα Σλούκα που η περίπτωση του είναι σαφώς πιο μπερδεμένη.

Να ξεκινάει στην πρώτη και την τρίτη περίοδο και βέβαια να τελειώνει την τέταρτο όπως παραδοσιακά συμβαίνει με παίκτες του δικού του επιπέδου. Είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση του προπονητή και συνολικά του Ολυμπιακού, που ανακοίνωσε και επίσημα τον Γκος. Γιατί μπορεί αν «διαβαστεί» σωστά από τον Σλούκα να αποτελέσει γέφυρα πριν από τις διαπραγματεύσεις».

Τι λέω σήμερα, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Αμερικανού γκαρντ; Ότι ο Ολυμπιακός κλείδωσε τις τέσσερις από τις πέντε θέσεις της περιφέρειας. Second unit με Γκος και Κάνααν. Έξτρα επιλογή τον πολύτιμο Λούντζη. Βασικό playmaker τον Τόμας Γουόκαπ. Θα θελήσει ο Κώστας Σλούκας να γίνει το 5ο στοιχείο αυτής της περιφέρειας και φυσικά να κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι, όπως αξίζει στην προσφορά και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του; Ο Μπαρτζώκας του έστειλε μήνυμα παραμονής.

Δεν θα το κάνει; Τότε καλώς τον… Τάιλερ Ντόρσει. Που και αυτός ξέρει μια χαρά το μεγάλο λιμάνι. Που έχει παίξει πλάι στον Γουόκαπ. Που έχει ελληνικό διαβατήριο και δολοφονικό ένστικτο στην επίθεση. Ακούγεται έντονα σήμερα αυτή η ιστορία για κάποιο λόγο. Και μοιάζει αν μη τι άλλο απολύτως λογική, αν για κάποιο λόγο ο Σλούκας αποφασίσει πως θέλει για δεύτερη φορά στην καριέρα του να κλείσει έναν κύκλο με τον Ολυμπιακό…

ΥΓ: Δηλαδή μπορεί και Μίροτιτς και Ογελέγε εάν χρειαστεί να καλύψουν το κενό του Βεζένκοφ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ