Η Βαλένθια ετοιμάζει διπλό μπαμ που θα κάνει αίσθηση στην Euroleague

Η Βαλένθια ετοιμάζει διπλό μπαμ που θα κάνει αίσθηση στην Euroleague

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα που θα κάνει αίσθηση στην Euroleague ετοιμάζει η Βαλένθια, στην προσπάθειά της να εμφανιστεί καλύτερη τη φετινή σεζόν.

Εκτός από το μπαράζ των ελληνικών ομάδων στην Euroleague, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως και η Βαλένθια κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Η αρχή έγινε με την προσέγγιση στον Οτζελέγε που θεωρείται σχεδόν κλεισμένος από την ισπανική ομάδα και η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Όπως αναφέρει και το «basketnews», οι Νυχτερίδες είναι έτοιμες να υπογράψουν έναν από τους πιο έμπειρους και αποτελεσματικούς σέντερ της Λίγκας τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Μπράντον Ντέιβις, τον Αμερικανό σέντερ που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο έχοντας κατά μέσο όρο 10.9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο στην Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία εξέλιξη για Ολυμπιακό και Βεζένκοφ – Κίνηση 54 εκατ δολαρίων έκαναν οι Κινγκς

Ο 31χρονος μετά από μια τριετία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια, αν επιβεβαιωθεί το εν λόγω ρεπορτάζ και θα φτιάξει μια δυνατή frontline μαζί με τον Οτζελέγε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ