Αυτή είναι η προτεραιότητα του Νίκολα Μίροτιτς…

Αυτή είναι η προτεραιότητα του Νίκολα Μίροτιτς…

Ο Νίκολα Μίροτιτς, οι επαφές με τον Ολυμπιακό και η προτεραιότητα του 32χρονου φόργουορντ - Πότε θα αποφασίσει για το μέλλον του...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κινείται σε ρυθμούς… Κώστα Σλούκα, μιας και χθες ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε με τους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως παράλληλα οι ερυθρόλευκοι σχεδιάζουν και το μεταγραφικό πλάνο για να καλύψουν το κενό του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του Ολυμπιακού και «ψήνεται» στην ιδέα να έρθει στην Ελλάδα, ενώ φέρεται να είχε και τηλεφωνική συζήτηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Παρόλα αυτά, η περίπτωση του Μαυροβούνιου φόργουορντ έχει μπει στον… πάγο κυρίως λόγω Σλούκα, αφού είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, αλλά και γιατί ο ίδιος ο Μίροτιτς δεν είναι ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου ενεργοποιήθηκε η ανανέωση του Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν και μέχρι το 2025 θεωρητικά θα είναι μπλαουγκράνα, όμως είναι κοινά αποδεκτό και από τις δύο πλευρές ότι θα λυθεί η συνεργασία τους. Αυτή είναι και η προτεραιότητα και του ίδιου του παίκτη, για αυτό δεν έχει απαντήσει στις προτάσεις που έχει και δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το συμβόλαιο του.

Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα του συμβολαίου του και μείνει ελεύθερος και επίσημα, θα βάλει μπροστά για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Προς το παρόν ψάχνει να βρει λύση με την Μπαρτσελόνα, σε μια υπόθεση που είναι πιθανό να πάει μέχρι τα δικαστήρια, προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του, αλλά και τα δεδουλευμένα του που μέχρι το 2025, αγγίζουν τα 22 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της θέλει να τον «ξεφορτωθεί» λόγω εφορίας, το είπε και ο Ζοάν Λαπόρτα σε δηλώσεις του και θα βρεθεί η «χρυσή» τομή τις επόμενες μέρες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ