Ο Πάντερ… κρατάει τον Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα

Ο Πάντερ… κρατάει τον Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, υπάρχει αλλαγή 180 μοιρών της Μπαρτσελόνα στο θέμα του Κόρι Χίγκινς με τον Αμερικανό να μένει τελικά στους Μπλαουγκράνα.

Το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ θερμό σε όλα τα μέτωπα. Από την προσπάθεια μείωσης του μπάτζετ, μέχρι την αποδέσμευση του Γιασικεβίτσιους και από την προσπάθεια… ειρηνευτικής επίλυσης του θέματος της φυγής του Μίροτιτς, στις προσπάθειες μεταγραφικής ενίσχυσης.

Στο τελευταίο κομμάτι έγινε μια σοβαρή προσπάθεια από τους Καταλανούς να αποκτήσουν έναν από τους καλύτερους scoring guards της Euroleague, τον Κέβιν Πάντερ, με τον Αμερικανό ωστόσο να επιλέγει την τελευταία στιγμή να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με την Παρτιζάν, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε επίσης: «Τα βρήκαν στα λεφτά Σλούκας και Ολυμπιακός, μιλάει με Μπαρτζώκα» – Τι λένε οι Σέρβοι για το χθεσινό ραντεβού

Αυτή η τελευταία εξέλιξη όπως αναφέρει και η Mundo Deportivo, αναμένεται να προκαλέσει την παραμονή του Κόρι Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα. Σημαντική λεπτομέρεια για την εξέλιξη αυτή αναμένεται να παίξει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και η έλευση του Ρότζερ Γκριμάου ως προπονητή, που προφανώς επιθυμεί την παραμονή του παίκτη.

Ενός παίκτης με σημαντική εμπειρία στην Euroleague καθώς στα 34 του έχει 8 σεζόν στη διοργάνωση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τους Καταλανούς, έχοντας έναν εντυπωσιακό 42.2% ευστοχίας από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ την περσινή σεζόν με την Μπαρτσελόνα είχε σε 32 ματς μέσο όσο 20 λεπτά συμμετοχής με 8.7 πόντους, 2.3 ασίστ και 1.7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ