Το μπλόκο του Ταβάρες στη Ρεάλ, μπελάς για τον Παναθηναϊκό του Αταμάν

Το μπλόκο του Ταβάρες στη Ρεάλ, μπελάς για τον Παναθηναϊκό του Αταμάν

Η ανανέωση του Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει «κολλήσει» και η «βασίλισσα» κοιτάζει την εναλλακτική του Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Οι συζητήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έντι Ταβάρες για την ανανέωση του συμβολαίου του γίγαντα από το Πράσινο Ακρωτήρι, φαίνεται πως έχουν παγώσει.

Η καθυστέρηση στο να οδηγηθούν οι δύο πλευρές σε συμφωνία είχε ως αποτέλεσμα να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των Πόρτλαντ Μπλέιζερς για τον θηριώδη σέντερ, ωστόσο το πολύ υψηλό buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιό του (περίπου στα 6 εκατ. ευρώ) μοιάζει να είναι μεγάλο αγκάθι καθώς βάσει κανονισμών μία ομάδα NBA δεν μπορεί να δώσει περισσότερα από 750.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: «Γάντι» ο Ντόρσει, αλλά και ο Τόμπσον είναι… πειρασμός

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι, ο Νο. 1 στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με τον Ταβάρες, θα είναι ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ. Προτεραιότητα του Ισπανού μοιάζει να είναι η παραμονή στο NBA και θα προσπαθήσει να βρει ένα ακόμη καλό συμβόλαιο, στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ, εκεί οπού τη φετινή σεζόν με τους Πέλικανς είχε 6.9 πόντους και 4.7 ριμπάουντ σε 12.3 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ερνανγκόμεθ είναι άλλου τύπου σέντερ, σαφώς κατώτερος ψηλά από τον Ταβάρες, αλλά πιο ενεργητικός στην επίθεση και γνωρίζει καλά το περιβάλλον της Ρεάλ, ενώ δεν είναι κρυφό ότι το τελευταίο διάστημα το όνομά του έχει βρεθεί πολύ ψηλά στη λίστα του Εργκίν Αταμάν για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Λεσόρ στη θέση του σέντερ, ωστόσο το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη μοιάζει αβέβαιο μιας και το συμβόλαιό του έχει ολοκληρωθεί και ο παίκτης που βρίσκεται τώρα στην Αμερική βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων. Έτσι η περίπτωση του MVP του Eurobasket 2022 θεωρείται ιδανική για το «τριφύλλι». Τα δεδομένα στη Ρεάλ όμως ίσως να φέρουν τον Παναθηναϊκό μπροστά σε ακόμα μία περίπτωση τη φετινή σεζόν όπου ένας βασικός μεταγραφικός του στόχος θα καταλήξει κάπου αλλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ