Μέχρι τις 14 Ιουλίου η απόφαση του CAS για την τιμωρία του Μήτογλου

Μέχρι τις 14 Ιουλίου η απόφαση του CAS για την τιμωρία του Μήτογλου

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένεται η απόφαση του CAS για την τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου για την υπόθεση ντόπινγκ.

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο CAS για τον Ντίνο Μήτογλου, το μεσημέρι της Τρίτης (04/07) με τον Έλληνα φόργουορντ να βρίσκεται πλέον εν αναμονή της απόφασης για την ποινή που του έχει επιβληθεί από τη FIBA.

Θυμίζουμε πως μετά την ανακοίνωση της ποινής του από την παγκόσμια ομοσπονδία για την υπόθεση ντόπινγκ, ο Μήτογλου είχε προσφύγει στο CAS για να επιτύχει ταχύτερη έκδοση της απόφασης, κάτι που θα συμβεί, καθώς μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση από το CAS.

Διαβάστε επίσης: Ο Κορδόν, η υπομονή και η αδημονία των οπαδών…

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ τιμωρήθηκε με 32 μήνες από τη FIBA για χρήση απαγορευμένων ουσιών, κάτι που σημαίνει ότι η επιστροφή του στα γήπεδα θα γίνει τον Νοέμβριο του 2024 -σε ενάμιση χρόνο περίπου δηλαδή. Η πλευρά του Έλληνα ψηλού ευελπιστεί στο να μειωθεί η τιμωρία και να επιστρέψει πιο σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Σε μία τέτοια περίπτωση ο Μήτογλου πιθανόν να μπορέσει να αγωνιστεί στη σεζόν που έρχεται, ενώ αν συμβεί κάτι τέτοιο και γίνει ξανά διαθέσιμος στην αγορά είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει αρκετές ομάδες, ανάμεσα σε αυτές και τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ