Συγκινητικός ο αποχαιρετισμός του Μίσιτις στον… διόσκουρό του στην Εφές, Λάρκιν (pic)

Συγκινητικός ο αποχαιρετισμός του Μίσιτις στον… διόσκουρό του στην Εφές, Λάρκιν (pic)

Ο Βασίλιε Μίσιτς άφησε πίσω του την Ευρώπη και την Εφές για χάρη του ΝΒΑ και δεν θα μπορούσε να μην απευθύνει ένα ξεχωριστό αντίο στον «αδερφό» του, Σέιν Λάρκιν.

Βασίλιε Μίσιτς και Σέιν Λάρκιν. Ένα από τα καλύτερα δίδυμα γκαρντ που είδαμε την τελευταία δεκαετία στην Euroleague, το δημιούργησε η Εφές Αναντολού το 2018 και το χάλασε ο Σέρβος που επέλεξε να αποδεχτεί την πρόταση της Οκλαχόμα και να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Από το 2018 μέχρι και το 2023 Λάρκιν και Μίσιτς έφτιαξαν ένα εκπληκτικό δίδυμο που κάθε χρονιά γινόταν ολοένα και καλύτερο, με αποκορύφωμα την εξαιρετική διετία 2020-2022, όταν και η τουρκική ομάδα υπό τις οδηγίες του Αταμάν, έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη με απολογισμό μια κατάκτηση Euroleagueκαι άλλη μια τρελή πορεία που διακόπηκε λόγω κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: «Τα βρήκαν στα λεφτά Σλούκας και Ολυμπιακός, μιλάει με Μπαρτζώκα» – Τι λένε οι Σέρβοι για το χθεσινό ραντεβού

Το πλήρωμα του χρόνου όπως φαίνεται έφτασε για την Εφές με τον Αταμάν να πηγαίνει στον Παναθηναϊκό και πλέον τον Μίσιτς να γίνεται κάτοικος ΗΠΑ, αποδεχόμενος την πρόταση της Οκλαχόμα για να αγωνιστεί για τα επόμενα χρόνια στο ΝΒΑ.

Μίσιτς και Λάρκιν όπως είναι λογικό μετά από 5 χρόνια ανέπτυξαν πολύ ισχυρό δέσιμο εντός και εκτός παρκέ κάτι που έγινε έκδηλο και από τα συγκινητικά λόγια αποχαιρετισμού του Σέρβου, στον Αμερικανό… αδερφό του όπως τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά:

«Μετά από όλα αυτά, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες και με ωθούσες κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Είσαι ο αδελφός μου για μια ζωή».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ