Βεζένκοφ: «Δεν ήταν εύκολο να αφήνεις το μέρος που αγαπάς και σε αγαπούν, ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια»

Βεζένκοφ: «Δεν ήταν εύκολο να αφήνεις το μέρος που αγαπάς και σε αγαπούν, ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια»

Ο Βεζένκοφ λίγο πριν πετάξει για τις ΗΠΑ και το Σακραμέντο, αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και όσα αφήνει πίσω στην Ελλάδα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ τελικά πήρε την απόφαση να περάσει τον Ατλαντικό και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς που τον… μάρκαραν στενά εδώ και μήνες.

Ο Βούλγαρος, ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της κόκκινης εξέδρας, βρέθηκε στο αεροδρόμιο για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση του, είπε λίγα λόγια για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του και τα όσα αφήνει πίσω στην Ελλάδα:

Διαβάστε επίσης: «Τα βρήκαν στα λεφτά Σλούκας και Ολυμπιακός, μιλάει με Μπαρτζώκα» – Τι λένε οι Σέρβοι για το χθεσινό ραντεβού

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα του βουλγαρικού «BTV Sport»:

«Δεν έκλεισα μάτι εδώ και αρκετές ημέρες, δεν κοιμόμουν. Δεν είναι εύκολο όταν αφήνεις το μέρος που αγαπάς, αλλά και τους ανθρώπους που σε αγαπούν και σε εκτιμούν. Για μένα, ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Στην Αθήνα είναι οι περισσότεροι φίλοι μου, αλλά η απόφαση να πάω στο ΝΒΑ νομίζω ότι ήταν σωστή για την καριέρα μου. Αν και ήταν πολύ δύσκολη, πιστεύω ότι πήρα την σωστή απόφαση»

Για τον τρόπο που τον προσέγγισαν οι Κινγκς: «Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειχναν με κάθε τρόπο πόσο με θέλουν, ότι ενδιαφέρονται πολύ και ότι είναι σίγουροι ότι θα έχω ρόλο στην ομάδα τους. Εάν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν θα είχα δεχτεί την πρόταση. Τώρα, όλα είναι στο χέρι μου. Έχουν δει πολλά από μένα, οπότε μένει να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω εκεί».

Για τα όσα έζησε με τον Ολυμπιακό: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δυνατά και με πολύ έντονα συναισθήματα. Χάσαμε έναν ημιτελικό και έναν τελικό Ευρωλίγκας, στην κυριολεξία στο τελευταίο σουτ. Όλοι μας θέλαμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Μετατρέψαμε τον Ολυμπιακό από μία ομάδα μπάσκετ, σε κάτι πιο δυνατό που όλοι παραδέχονταν. Είχαμε εκπληκτική χημεία μεταξύ μας. Σ’ αυτή την ομάδα όλοι ήταν χαρούμενοι με τον διπλανό τους και αυτό δεν το συναντάς συχνά στον επαγγελματικό αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ