Σκάει «βόμβα» Μίροτιτς στον Ολυμπιακό, αν…

Σκάει «βόμβα» Μίροτιτς στον Ολυμπιακό, αν…

Ο Ολυμπιακός μιλάει σε εξαιρετικό κλίμα με την πλευρά του Νίκολα Μίροτιτς και περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα για να ολοκληρώσει το «μπαμ» του καλοκαιριού.

O Ολυμπιακός μετά την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να μετακομίσει στις ΗΠΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, έχει βάλει μπροστά το πλάνο για την αντικατάσταση του και ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο Νίκολα Μίροτιτς.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν ως αντί-Βεζένκοφ την καλύτερη δυνατή λύση για να μείνει η ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο και για αυτό τον λόγο ετοιμάζει το «μπαμ» του καλοκαιριού με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την απαραίτητη προεργασία στην υπόθεση του Μίροτιτς, ο ίδιος ο παίκτης «ψήνεται» πολύ στο να παίξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν «γάμο» με το μόνο εμπόδιο να είναι η Μπαρτσελόνα και το συμβόλαιο του, αφού αν δεν λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, οι Πειραιώτες δεν θα καταθέσουν και επίσημα την πρόταση τους.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το συμβόλαιο του Μίροτιτς και τους μπλαουγκράνα θα λυθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν την βολεύει να πάνε στα δικαστήρια.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μιλάει σε πολύ καλό κλίμα με τον παίκτη, τα οικονομικά δεδομένα και οι απαιτήσεις του παίκτη φαίνεται να μην απέχουν πολύ από τις συζητήσεις που έχουν γίνει, με τον Μίροτιτς να θέλει πολύ να αγωνιστεί στους νταμπλούχους Ελλάδας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα και με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και κυρίως τον χαμό που επικρατεί στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για να τον αποκτήσει, πολλές από τις ομάδες που «έριζαν» για να τον πάρουν έχουν κάνει πίσω και μοιάζει απλά θέμα χρόνου η συμφωνία. Πολύ απλά γιατί πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Αν αυτό έρθει μέσα στις επόμενες μέρες, τότε ενδεχομένως ο Ολυμπιακός να επισημοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» των τελευταίων ετών στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ