Η επιστροφή του Μήτογλου βάζει «φωτιά» στους αιώνιους: Φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά…

Η επιστροφή του Μήτογλου βάζει «φωτιά» στους αιώνιους: Φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά…

Η απόφαση για την μείωση της ποινής του Ντίνου Μήτογλου από το CAS ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του Έλληνα φόργουορντ στα παρκέ, με τον Παναθηναϊκό να μοιάζει φαβορί για την απόκτησή του ενώ την υπόθεση παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός.

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην υπόθεση της τιμωρίας του Ντίνου Μήτογλου για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς το CAS τον δικαίωσε και η ποινή του έπεσε στο μισό της αρχικής, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στα παρκέ άμεσα.

Συγκεκριμένα από τις 23 Ιουλίου και μετά ο Μήτογλου θα μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ 2023 τον Αύγουστο, όπως επίσης και για να βρει τη νέα του ομάδα και να βρεθεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο, καθώς δεδομένα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από τη Euroleague, μεταξύ αυτών και των δύο «αιωνίων».

Διαβάστε επίσης: Ποιον επέλεξε για επιθετικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η απόφαση για τον Κωστούλα

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που εδώ και αρκετό καιρό έχει στα υπόψιν της τον παίκτη και φαίνεται ως το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του. Οι «πράσινοι» έχουν διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις με τον παίκτη όλο αυτό το διάστημα που ήταν «παροπλισμένος» και πλέον που ο δρόμος έχει ανοίξει θα κινηθούν σίγουρα για εκείνον, ειδικά με την ανάγκη που υπάρχει για Έλληνες παίκτες στο ρόστερ, με τη φυγή του Γιώργου Παπαγιάννη να μοιάζει αρκετά πιθανή.

Ο Μήτογλου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για μια τετραετία (2017-2021), κατακτώντας ισάριθμες φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στη Basket League κι ακόμη δύο αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Εργκίν Αταμάν έχει ανάψει με τη σειρά του το «πράσινο» φως για τον 27χρονο φόργουορντ που θα αποτελέσει μια πολύτιμη λύση στη front line του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει πάντως μόνος του για τον παίκτη, καθώς το ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες αναμένεται να είναι μεγάλο, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός. Με το θέμα των ελληνικών διαβατηρίων να απασχολεί και τους Πειραιώτες και τις λύσεις γηγενών παικτών να είναι περιορισμένες και όσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο το ζήτημα παραμένει ανοιχτό για όλους τους ενδιαφερόμενους. Βέβαια για τον Ολυμπιακό καθοριστικό ρόλο για το πως θα κινηθεί θα παίξουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα (για τον αριθμό των Ελλήνων) αλλά και αυτή του Νίκολα Μίροτιτς που παραμένει ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών στη θέση του φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ