Γιαννακόπουλος : «Καταλληλότερος για πρόεδρος της Ευρωλίγκας ο Μποντίρογκα, υποκριτής ο Τζόρτζεβιτς»

Γιαννακόπουλος : «Καταλληλότερος για πρόεδρος της Ευρωλίγκας ο Μποντίρογκα, υποκριτής ο Τζόρτζεβιτς»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην κόντρα του με την Ευρωλίγκα και τόνισε πως ο Ντέγιαν Μποντίρογκα θα ήταν ιδανικός για να αναλάβει την προεδρία της, ενώ εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για την κόντρα του με την Ευρωλίγκα μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο dnevnadozakosarke.com, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους Σάσα Τζόρτζεβιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη αυτή παραχωρήθηκε πριν από μια εβδομάδα, με το κλίμα πλέον να έχει ηρεμήσει αρκετά τόσο από την πλευρά του Παναθηναϊκού όσο και από εκείνη της Ευρωλίγκας.

«Ή θα αποχωρήσει ο Μπερτομέου ή θα φύγει ο Παναθηναϊκός. Ο κύριος λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τον ανταγωνισμό και κατέστρεψε τη φήμη του. Η Euroleague είναι ντροπή από κάθε άποψη, οι κακοί και οι διαιτητές είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα σκάνδαλα αφορούν τα οικονομικά και τους ηγέτες», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έπειτα εξέφρασε την άποψη του για το Final Four του Βελιγραδίου, αφήνοντας ξανά αιχμές για τον Μπερτομέου:

«Η Σερβία είναι μια χώρα που αγαπά το μπάσκετ και νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η μόνη μου ερώτηση είναι πόσο η σερβική κυβέρνηση έπρεπε να πληρώσει αυτό το προνόμιο; Ξέρω ότι ο Μπερτομέου κλήθηκε να πάρει 4 εκατομμύρια ώστε να δώσει το δικαίωμα στην Αθήνα να ετοιμάσει φάκελο για την επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι ο ιδανικότερος για να γίνει πρόεδρος της Ευρωλίγκας είναι ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, ενώ στράφηκε εναντίον του Σάσα Τζόρτζεβιτς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, ένας απίστευτος παίκτης, αλλά ένας πολύ κακός άνθρωπος. Είναι κρίμα για το μεγάλο έθνος σας: υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι της φετινής Ευρωλίγκας και σχολίασε την πορεία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση:  «Όχι, έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι στο παρκέ τόσο πολύ και πνευματικά, γιατί ξέρω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα».

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησε και για την Ζαλγκίρις, λέγοντας: «Ο Σάρας είναι γνωστός για τον υψηλό συντελεστή νοημοσύνης του. Προσωπικά, δεν θεωρώ έκπληξη την πορεία της».

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι είχε προσπαθήσει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της Παρτιζάν πριν από δύο χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Παρτιζάν είναι ένα μεγάλο κλαμπ, την υποστηρίζω από την Αδριατική Λίγκα. Ήμουν έτοιμος να την αγοράσω πριν δύο χρόνια, αλλά μερικοί άνθρωποι ψάχνουν για «ατμό κάτω από το τραπέζι» και η υπόθεση πήγε δυστυχώς στραβά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ