Βίρτους: Ανακοίνωσε τον Ντόμπριτς ως το 2025

Βίρτους: Ανακοίνωσε τον Ντόμπριτς ως το 2025

Στη Βίρτους Μπολόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όγκνιεν Ντόμπριτς που έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα έπειτα από επτά χρόνια θητείας.

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς είναι και επίσημα παίκτης της Βίρτους Μπόλονια, που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 28χρονο φόργουορντ ως το 2025.

Έπειτα από 7 χρόνια (2016-2023) και 15 τίτλους ο κύκλος του Όγκνιεν Ντόμπριτς στον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώθηκε και προβάρει τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, στην οποία επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Υπουργό Αθλητισμού: Όλα στο φως

Αναλυτικότερα, ο Σέρβος άσσος με τον Ερυθρό Αστέρα κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Σερβίας, τέσσερα Κύπελλα, τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Super Cup στην Αδριατική Λίγκα πριν φορέσει τα ασπρόμαυρα της Βίρτους.

Την αγωνιστική περίοδο 2022/23, είχε μέσο όρο στη EuroLeague, 9,9 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 8,1 αξιολόγηση (PIR), σε 31 παιχνίδια, με μέσο όρο λεπτών συμμετοχής 23.7. Από την άλλη, στην ABA league o Ντόμπριτς με μέσο όρο συμμετοχής 22.6 λεπτά είχε, 10.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 10.1 αξιολόγηση (PIR).

Έτσι, ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα γίνει ο πρώτος που θα προπονήσει τον Σέρβο έξω από την πατρίδα του.

Η ανακοίνωση της Βίρτους Μπολόνια:

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ