Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ: Μένει ή φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε;

Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ: Μένει ή φεύγει από τη Φενέρμπαχτσε;

Αυτή είναι η απόφαση της Φενέρμπαχτσε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Από τα σίριαλ του εφετινού (ιδιαίτερου) μεταγραφικού καλοκαιριού. Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει «παίξει» πολλάκις τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Ολυμπιακό, με τους «αιωνίους» να ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες επιστροφής του Ντόρσεϊ στα ελληνικά παρκέ δείχνουν να εκμηδενίζονται.

Διαβάστε επίσης: Όνομα έκπληξη από το ΝΒΑ ο Ολυμπιακός- «Παρακολουθεί την περίπτωση του Ραούλ Νέτο» – Στο κόλπο και η Παρτιζάν

Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να το πήρε απόφαση. Ζύγισε καταστάσεις και δεδομένα και όπως φαίνεται η ομάδα της Τουρκίας θα συνεχίσει την κοινή της πορεία με τον ομογενή γκαρντ.

“Η Φενέρμπαχτσε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν, όπως έμαθα. Ο τουρκικός σύλλογος αποφάσισε να συνεχίσει με τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος δεν θα πουληθεί”, αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρέανι.

Παρόλο το ζωηρό ενδιαφέρον των «αιωνίων», αλλά και των υπόλοιπων ομάδων της Euroleague, η Φενέρμπαχτσε βάζει τέλος στα σενάρια παραχώρησης του 27χρονου παίκτη.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, ο Εργκίν Αταμάν αναγκάζεται να στραφεί σε εναλλακτικές επιλογές για την ενίσχυση του τριφυλλιού. Αλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε εμμέσως το πρέσινγκ στον Ντόρσεϊ, αφήνοντας και αιχμές για τον Δημήτρη Ιτούδη. «Έναν αθλητή που θέλουμε να πάρουμε, έναν αθλητή που έχει έρθει και σου έχει πει ότι δεν θέλει να παίζει για εσένα, δεν τον αφήνεις να φύγει μαθαίνοντας ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό. Αν πήγαινε αλλού;», είχε αναφέρει στα social media o ισχυρός άνδρας των «πρασίνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ