Για πρόταση του Ολυμπιακού στον Ματ Τόμας γράφουν στην Ισπανία

Για πρόταση του Ολυμπιακού στον Ματ Τόμας γράφουν στην Ισπανία

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Ματ Τόμας που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματ Τόμας αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό το απόγευμα του Σαββάτου (15/07) και λίγες ώρες αργότερα το όνομα του Αμερικανού σουτέρ επανήλθε στην ελληνική επικαιρότητα, αυτήν τη φορά για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας Superdeporte, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον πρώην άσο των Σικάγο Μπουλς, ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Pascu Calabuig να αναφέρει:

Διαβάστε επίσης: Το 9% του Ελ Αραμπί, εξηγεί τι συμβαίνει με τον Μαροκινό…

«Αφότου υπέγραψε στους Έλληνες (σ.σ στον Παναθηναϊκό) στις 31 Ιανουαρίου 2023, ο πρώην παίκτης της Βαλένθια, τη σεζόν 2018/19, έπαιξε σε 10 αγώνες της Ευρωλίγκας με μέσο όρο 8,1 πόντους, δύο ριμπάουντ και 6,7 βαθμολογία. Λόγω του ορίου των ξένων, ο Ματ δεν έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτή η έλλειψη χρόνου συμμετοχής, λοιπόν, σήμαινε ότι ο παίκτης ήταν και φαβορί, προκειμένου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, για αναζήτηση νέου προορισμού. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του, ο Αμερικανός ευχαρίστως θα επέστρεφε στην Ισπανία, αν και ο Ολυμπιακός έχει θέση για αυτόν και του έχει στείλει πρόταση»!

Να σημειωθεί πως στην Ισπανία γράφεται εδώ και ημέρες ότι ο Τόμας έχει πρόταση από τη Βαλένθια, προκειμένου να επιστρέψει στις «νυχτερίδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ