«Ποντάρισμα» σε Ντος Σάντος από Ιβάνοβιτς και Ερυθρό Αστέρα

«Ποντάρισμα» σε Ντος Σάντος από Ιβάνοβιτς και Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να ποντάρει σε έναν άγνωστο στους πολλούς, Βραζιλιάνο γκαρντ, αποκτώντας τον Γιάγκο Ντος Σάντος από την Ουλμ

Σαρωτικός μεταγραφικά παραμένει ο Ερυθρός Αστέρας. Συνεχίζει το μεταγραφικό της ντεμαράζ η ομάδα του Βελιγραδίου, αυτή τη φορά όχι με έναν έμπειρο παίκτης της Euroleague, αλλά με έναν… πρωτάρη από τη Βραζιλία, τον Γιάγκο Ντος Σάντος, τον οποίο υπέγραψε για τρία χρόνια.

Ο 24χρονος γκαρντ με ύψος μόλις 1.79, είχε πέρσι την πρώτη του σεζόν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αγωνιζόμενος στη γερμανική Ουλμ. Είχε πολύ καλή παρουσία στο εγχώριο πρωτάθλημα με 14.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ σε 34 ματς, ενώ και στο Eurocup έδειξε πολύ καλά στοιχεία έχοντας 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ σε σύνολο 20 αναμετρήσεων!

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Ζούγρης: Ο MVP της Εθνικής που στα χέρια του Σπανούλη «απογειώθηκε» και… βλέπει Πειραιά

Σε μια περιφερειακή γραμμή που βρίθει εμπειρίας λοιπόν, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επιλέγει να ποντάρει σε ένα άγνωστο όνομα στην ευρύτερη μπασκετική πιάτσα, βάζοντας τον Ντος Σάντος δίπλα σε παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς και ο Νέιπιερ, ο οποίος κοντράροντας τους ακόμα και στις προπονήσεις μόνο κέρδη θα έχει να αποκομίσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ