Επίσημα εκτός Ευρωλίγκας ο Τζεκίρι – Ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ (pic)

Επίσημα εκτός Ευρωλίγκας ο Τζεκίρι – Ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ (pic)

Ο Τόνι Τζεκίρι αποτελεί και με την βούλα καινούριο μεταγραφικό απόκτημα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επομένως ο Νιγηριανός δεν θα αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρωλίγκα

Επιστροφή στην Ρωσία και επίσημα για τον Τόνι Τζεκίρι. Ο Νιγηριανός πρώην πλέον παίκτης της Φενέρμπαχτσε επιστρέφει στην Ρωσία μετά το πέρασμα του από την Ούνικς Καζάν για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μαϊάμι έχει παίξει συνολικά 111 παιχνίδια με την φανέλα των Βιλερμπάν, Μπασκόνια, Ούνικς και Φενέρ, μετρώντας μέρο όρο πόντων 6.7 με 5.4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε περίπου 13.5 λεπτά που παίζει.

Διαβάστε επίσης: Η Βίρτους βάζει εμπόδια στη μεταγραφή Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό! (pic)

Τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με την φανέλα της Φενέρ.

Με την απόφαση του αυτή όμως, ο Νιγηριανός σέντερ δεν θα αγωνιστεί στην Euroleague για όσο καιρό παραμείνει κάτοικος Μόσχας, λόγω των αποκλεισμών που έχουν δεχθεί οι ρωσικές ομάδες ως αποτέλεσμα του πολέμου με την Ουκρανία.

Ο ίδιος δήλωσε για την μεταγραφή του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως η ΤΣΣΚΑ. Τα τρόπαια του κλαμπ μιλάνε από μόνα τους και ελπίζω να συνεισφέρω στο να γίνουν πολλά περισσότερα. Είμαι χαρούμενος που οι στόχοι της ομάδας μοιάζουν με τους δικούς μου και αυτοί είναι να πάρουμε όσα το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. Ανυπομονώ να έρθω και είμαι έτοιμος να δώσω τα καλύτερα μου για να εκπροσωπώ έναν τέτοιο οργανισμό με τον καλύτερο τρόπο τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για εμένα μετά από συζήτηση που είχα με τον κόουτς και από την στιγμή που ξέρω το μέταλλο της ομάδας», είπε ο Τζεκίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ