«Περίεργη σιωπή της Παρτίζαν για τον Μίροτιτς – Τι ισχύει με τους Έλληνες» (pic)

«Περίεργη σιωπή της Παρτίζαν για τον Μίροτιτς – Τι ισχύει με τους Έλληνες» (pic)

Το σίριαλ με το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς συνεχίζει να... ταλαιπωρεί ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη.

Νίκολα Μίροτιτς, ένα όνομα που απασχολεί όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα με την υπόθεσή του. Τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν ουσιαστικά με το μέλλον του Μαυροβούνιου (με ισπανικό διαβατήριο) παίκτη.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο έμπειρος φόργουορντ τα είχε βρει σε όλα με την Παρτίζαν, ενώ ήταν πολύ κοντά στη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να μείνει ελεύθερος και να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον οποίον και είχαν συναντηθεί στο Βελιγράδι.

Σε αυτά τα δεδομένα αναφέρεται και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάτζι, που τονίζει πως όλα αυτά συνέβησαν μέσα στο ΣΚ. Πλέον όμως είναι Πέμπτη (20/7) και όλοι στον σερβικό σύλλογο διατηρούν μια περίεργη σιωπή.

Στη συνέχεια τονίζει πως θα είναι τεράστια έκπληξη αν τελικά δεν καταλήξει στην Παρτίζαν, αλλά επισημαίνει ότι μιλάμε για τον Μίροτιτς που πάντα θα αποτελεί ένα πολύ ισχυρό όνομα στην αγορά από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Τέλος, κάνει λόγο και για τις ελληνικές ομάδες που έχουν βγει εκτός… κούρσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ