Ολυμπιακός: Η πρόταση στον Μίχαϊλιουκ και η απόφαση Μπαρτζώκα για οκτώ ξένους

Ολυμπιακός: Η πρόταση στον Μίχαϊλιουκ και η απόφαση Μπαρτζώκα για οκτώ ξένους

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να περιμένει την απάντηση του Σβι Μίχαϊλιουκ, ενώ όπως όλα δείχνουν οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τη σεζόν με οκτώ ξένους στο ρόστερ.

Η off season στη Euroleague συνεχίζεται με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να πραγματοποιούν απανωτά τις κινήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν, προσπαθώντας να διορθώσουν τις όποιες παθογένειες των ρόστερ τους.

Ο Ολυμπιακός που φρόντισε από νωρίς να προχωρήσει σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες με τις μεταγραφές του Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ακολούθως με αυτήν του Λουκ Σίκμα, αφού προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις των Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Σλούκα, αναζητεί πλέον το τελευταίο κομμάτι που θα έρθει για να «κουμπώσει» στο ρόστερ του, εκείνο στη θέση «2». Οι Πειραιώτες όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Ουκρανό NBAer Σβι Μίχαϊλιουκ και φαίνεται να του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ώρα να πατήσει γκάζι…

Ο Μίχαϊλιουκ είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να ταιριάξει στο σύνολο της ομάδας, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αυτό, ωστόσο όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο παίκτης έχει θέσει σαν προτεραιότητα να παραμείνει στο NBA και γι’ αυτό θα περιμένει όσο χρειάζεται για να βρει ένα συμβόλαιο που να τον ικανοποιεί. Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να περιμένει κι εκείνος με τη σειρά του τις εξελίξεις με τον Ουκρανό και ανάλογα στη συνέχεια θα προχωρήσει το πλάνο του.

Αν η ιστορία με τον Μίχαϊλιουκ τραβήξει πολύ ή ο Ουκρανός καταφέρει τελικά να βρει αυτό που ψάχνει στο NBA, τότε ο Ολυμπιακός φυσιολογικά θα στραφεί αλλού, ωστόσο η πρώτη επιλογή των «ερυθρόλευκων» ήταν και παραμένει ο πρώην παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αποφασίσει η ομάδα να ξεκινήσει τη σεζόν με οκτώ ξένους παίκτες. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι: Κάνααν, Γκος, ΜακΚίσικ, Σίκμα, Πίτερς, Φαλ και Μιλουτίνοφ. Με την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη (είτε είναι ο Μίχαϊλιουκ είτε κάποιος άλλος) θα φτάσουν τους οκτώ.

Και αυτός είναι ο αριθμός που θέλει να διατηρήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Στόχος είναι η απόκτηση ενός ακόμα ξένου παίκτη και το ρόστερ θα ολοκληρωθεί. Άλλωστε για την Ελλάδα συμπληρωματικός στη θέση «5» για παράδειγμα υπάρχει πλέον ο Γιώργος Τανούλης, ενώ αν κριθεί απαραίτητο να υπάρξει ακόμα ένας ξένος παίκτης στο «4»-«5», όσον αφορά τη Euroleague υπάρχει η ευχέρεια αυτό να γίνει και πιο «βαθιά» μέσα στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ