«Βόμβα» από τον CEO της Βίρτους Μπολόνια για το μέλλον του Σενγκέλια

«Βόμβα» από τον CEO της Βίρτους Μπολόνια για το μέλλον του Σενγκέλια

Κίνηση τακτικής ως προς την διαπραγμάτευση του buy out από τους Ιταλούς για τον Τόκο Σενγκέλια.

Η υπόθεση του Τόκο Σενγκέλια μόνο απλή δεν μοιάζει. Ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με ομάδα για την πώληση του Γεωργιανού και πως ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού θα είναι στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας και την σεζόν 2023-2024.

Όμως είναι ένα πραγματικό γεγονός η παραμονή του 31χρονου στην Μπολόνια ή κάποιο επικοινωνιακό τρικ από πλευράς Βίρτους ώστε να πιέσει για μεγαλύτερο buy out;

Είναι γνωστό πως πολύ καιρό τώρα η ομάδα του Σκαριόλο θέλει να «ξεφορτωθεί» το βαρύ συμβόλαιο του Γεωργιανού, όπως φαίνεται να είναι γνωστό και από την πλευρά του παίκτη

Διαβάστε επίσης: Λιόλιος: «Θέλει πολύ να παίξει ο Γιάννης – Σεβαστή απόφαση των Σλούκα, Καλάθη και Ντόρσεϊ»

Με τον Παναθηναϊκό να έχει συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του παίκτη, ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι αναφέρει πως δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση με άλλη ομάδα για το μέλλον του Τόκο Σενγκέλια, κλείνοντας με το ότι ο Γεωργιανός φόργουορντ θα είναι στο ρόστερ της Μπολόνια και του χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα είπε «Η πώληση του Τόκο Σενγκέλια σε άλλη ομάδα δεν έχει συζητηθεί ποτέ, θα είναι μέλος του ρόστερ της Βίρτους Μπολόνια στην σεζόν 2023-2024».

Η πλευρά του Γεωργιανού με την ομάδα έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, όμως μέχρι και πριν από λίγο καιρό, τόσο ο Σενγκέλια, όσο και η Μπολόνια επιθυμούσαν την λύση της συνεργασίας τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ