Ευρωλίγκα : Σάρωσε στα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός!

Ευρωλίγκα : Σάρωσε στα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός!

Τώρα που σκέφτεται να φύγει από την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός έχει γίνει μια απο τις πιο εμπορικές ομάδες της βάσει εισιτηρίων!

Σε μια εποχή που έχει ανοίξει η συζήτηση για ενδεχόμενη αποχώρηση του «τριφυλλιού» από την Ευρωλίγκα, τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και δημοσιοποιεί η ίδια η διοργανώτρια δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο εμπορικές ομάδες της!

Η αύξηση που κατέγραψε σε σχέση με πέρυσι στα εισιτήρια που διέθεσε στη διάρκεια αυτής της σεζόν, ανέρχεται στο εντυπωσιακό ποσοστό 15,1%! Το δεύτερο μεγαλύτερο μετά απο αυτό της Ζαλγκίρις, η οποία ήταν η πρωταθλήτρια των εισιτηρίων διαθέτοντας κατά μέσο όρο 13.567, αριθμός μεγαλύτερος κατά 18,82% σε σχέση με πέρυσι!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η Ευρωλίγκα, φέτος η αύξηση που καταγράφηκε στον αριθμό των θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες της ανέρχεται στο 4,3% (8.864 έναντι 8.499 πέρυσι) κι αυτό αποδεικνύει, κατά την άποψή της, την αποτελεσματικότητα της δουλειάς που γίνεται για την αύξηση των εσόδων των ομάδων. Κι άλλη απάντηση, έστω και έμμεση, στις κατηγορίες που εκτόξευσε πρόσφατα εναντίον της ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ