«Υπάρχει χάσμα Ρεάλ με Ταβάρες, που θέλει συμβόλαιο… Σλούκα»

«Υπάρχει χάσμα Ρεάλ με Ταβάρες, που θέλει συμβόλαιο… Σλούκα»

Οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έντι Ταβάρες για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών φαίνεται πως έχουν κολλήσει, όπως αναφέρουν στην Ισπανία.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κρατήσει περισσότερο από όσα θα περίμενα ίσως οι δύο πλευρές. Μπορεί ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο εδώ και καιρό έχει ζητήσει ένα πλουσιοπάροχο deal, το οποίο θα του αποφέρει σχεδόν 3 εκατ. ευρώ ετησίως «καθαρά».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS» οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν πλέον σταματήσει. Συγκεκριμένα η ισπανική εφημερίδα αναφέρει: «Παρά το ενδιαφέρον μίας ομάδας του ΝΒΑ και πολλών κορυφαίων συλλόγων της Euroleague, όπως του Παναθηναϊκού που έκανε δημοσίως γνωστό πως θέλει να τον υπογράφει, ο Ταβάρες θέλει να συνεχίσει στην Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης: Φουλάρει και για επιθετικό ο Ολυμπιακός – Τι αποκαλύπτουν από την Πορτογαλία

Όμως, βρίσκεται… αντιμέτωπος με το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιό του και θέλει να εκτιμηθεί για αυτό που είναι, ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Το NBA Out είναι μεγάλο και ο παίκτης δεν σκέφτεται να φύγει από τη Ρεάλ το φετινό καλοκαίρι. Ούτε και το θέλει, αν και σε 11 μήνες θα είναι ελεύθερος.

Ο Ταβάρες θέλει ένα συμβόλαιο στο κατάλληλο επίπεδο της αγοράς. Ένα συμβόλαιο σαν αυτό που υπέγραψε ο Κώστας Σλούκας το φετινό καλοκαίρι», ενώ κάνει λόγο για την υψηλή φορολογία που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στις ισπανικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ