Προβάρει τα «πράσινα» ο Μίροτιτς – Το «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός

Προβάρει τα «πράσινα» ο Μίροτιτς – Το «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, κάνει ρελάνς τις τελευταίες ώρες για τον Νίκολα Μίροτιτς και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαυροβούνιου φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον Νίκολα Μίροτιτς και να ολοκληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού και κάνοντας δικό του τον Μαυροβούνιο φόργουορντ.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα κυκλοφορεί ελεύθερος, η συμφωνία του με την Παρτιζάν δεν ισχύει όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το απόγευμα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το τριφύλλι λοιπόν μπήκε γερά στο κόλπο για την απόκτηση του μιας και ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει βασικό 4αρι και ο Παναθηναϊκός προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μίροτιτς για τα επόμενα δύο χρόνια, θέλοντας να τον πείσει να ντυθεί στα πράσινα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, αλλά και με πληροφορίες από τη Σερβία, ο Μίροτιτς είναι έτοιμος να πει το «ναι» στους πράσινους, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει καταθέσει «χρυσή» πρόταση στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα για να τον φέρει στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αναφερθεί και πριν από μερικές εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός προσφέρει το απίθανο ποσό των 4.000.000 ευρώ τον χρόνο στον Μίροτιτς για διετές συμβόλαιο και ο Μαυροβούνιος είναι μια ανάσα από το να φορέσει τα πράσινα.

Με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη θέση «4», αφού θα έχει τον Μίροτιτς, τον Μήτογλου και τον Μαντζούκα, ενώ ο Μαυροβούνιος θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ελλάδα εφόσον ολοκληρωθεί αυτό το σπουδαίο deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ