«Ο Παναθηναϊκός δίνει 4 εκατομμύρια τοv χρόνο στον Μίροτιτς»

«Ο Παναθηναϊκός δίνει 4 εκατομμύρια τοv χρόνο στον Μίροτιτς»

Δημοσιεύματα από την Ιταλία επιβεβαιώνουν την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νίκολα Μίροτιτς για 4 εκατ. ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός είναι όπως όλα δείχνουν έτοιμος να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον Νίκολα Μίροτιτς και να ολοκληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού και κάνοντας δικό του τον Μαυροβούνιο φόργουορντ.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τον Αλεσάντρο Μάγκι του «RealOlimpiaMilano» και του «Sportando», αναφέρουν πως ο «Μίρο» έχει πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τον Παναθηναϊκό, πληροφορία που αναφέρθηκε για πρώτη φορά χθες μετά την είδηση πως ο Μαυροβούνιος δεν θα πάει στην Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Στις 21:05 ο Φρέιρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Το δημοσίευμα του «Sportando» αναφέρει χαρακτηριστικά: «πριν από δύο εβδομάδες είχαν κάνει πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο, ωστόσο τότε υπήρξε η ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη ότι δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα». Μία πρόταση που ισχύει ακόμα σύμφωνα με το Sportando, που θεωρεί τον Παναθηναϊκό το φαβορί για την απόκτηση του παίκτη.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ πάντως εμπλέκει στην υπόθεση και τον Τόκο Σενγκέλια από τον οποίο ο Παναθηναϊκός εμφανιζόταν μία ανάσα, πριν τις νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση Μίροτιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ