«Η εκκλησία ενεπλάκη στην απόφαση Μίροτιτς»

«Η εκκλησία ενεπλάκη στην απόφαση Μίροτιτς»

Δημοσίευμα από την Σερβία πυροδοτεί «βόμβα» για την απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μην πάει στην Παρτίζαν, αναφέροντας πως σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η εκκλησία, η οποία φαίνεται να ζήτησε από τον Μαυροβούνιο να μην διχάσει την χώρα!

Το «σίριαλ» Μίροτιτς δεν φαίνεται να έχει σταματημό. Πλέον στα σενάρια για του που θα πάει ο 32χρονος φόργουορντ, προστίθενται και αυτά που ψάχνουν τον λόγο για το «όχι» στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως δεν θα πάει στην Σερβία (παρόλο που είχε συμφωνήσει σε όλα με την Παρτίζαν) καθώς δέχεται συνεχόμενες απειλές για την ζωή του και την οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες για το deal Ολυμπιακού με Φρέιρε – Η κλήση του Ναβάρο, τα λεφτά, τα δύο όχι και η Ρέιντζερς

Όμως σημερινό δημοσίευμα της «Republica» ανατρέπει τα πάντα, λέγοντας πως η απόφαση του να αφήσει την Παρτίζαν και γενικότερα την Σερβία ο Μίροτιτς, είναι αποτέλεσμα και επιθυμία της εκκλησίας!

Μάλιστα αναφέρουν πως η εκκλησία ενεπλάκη στην υπόθεση ώστε να μην διχάσει περισσότερο τον κόσμο της Σερβίας και να αποτρέψει την μετακίνηση του Μίροτιτς σε μια από τις δύο ομάδες.

Είναι γνωστό πως ο πρώην NBAer είναι πιστός στην θρησκεία του και έπειτα από συνομιλία που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της εκκλησίας φαίνεται να πήρε αυτή την απόφαση.

Το σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως η οικογένεια του και η θρησκεία του αποτελούν τα δύο βασικότερα πράγματα στην ζωή του, επομένως έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο και στην απόφαση του παίκτη να αγωνιστεί έξω από την Σέρβια.

Πλέον, έχοντας βάλει ξανά «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το μόνο που απομένει είναι να δούμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους ενδιαφερόμενους να είναι ξανά πολλοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ