Χαμός με Μίροτιτς στον Παναθηναϊκό: «Οργιάζουν» οι φήμες – «Τέλος» ο Σενγκέλια!

Χαμός με Μίροτιτς στον Παναθηναϊκό: «Οργιάζουν» οι φήμες – «Τέλος» ο Σενγκέλια!

«Βουΐζει» η Ισπανία για τον Παναθηναϊκό και τις υποθέσεις των Νίκολα Μίροτιτς και Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αγορά για να βρει τρεις παίκτες, με την υπόθεση του «4ριου» να μοιάζει πως είναι η προτεραιότητα. Με τις υποθέσεις των Νίκολα Μίροτιτς και Τόρνικε Σενγκέλια να είναι τα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί πιο δυνατά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία και συγκεκριμένα το «encestando.es» οι Πράσινοι έχουν δει την υπόθεση του «Τόκο» να παίρνει μια περίεργη τροπή αφού με τα τωρινά δεδομένα η Βίρτους Μπολόνια δεν φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να αφήσει τον Γεωργιανό ελεύθερο.

Όπως τονίζουν στην Ισπανία ο έμπειρος φόργουορντ είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και φαινόταν να είχε πει στο «τριφύλλι» πως θα διευθετούσε ο ίδιος την υπόθεση και θα εξασφάλιζε την ελευθέρας του για να γίνει κάτοικος Αθήνας. Ωστόσο αυτό δεν προχώρησε εν τέλει μιας και οι Ιταλοί φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος τον Νίκολα Μίροτιτς, εξαντλώντας τις πιθανότητες που υπάρχουν, σε μια υπόθεση που έχει τραβήξει υπερβολικά αρκετά αφού έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού.

Πάντως οι Ισπανοί επισημαίνουν ότι οι Πράσινοι έχουν καταθέσει εκ νέου την γνωστή πρόταση των 4 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο για δύο σεζόν, ελπίζοντας να αλλάξει η κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ