Δίνει «γη και ύδωρ» για Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός – Τι προσφέρουν οι «πράσινοι»

Δίνει «γη και ύδωρ» για Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός – Τι προσφέρουν οι «πράσινοι»

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και Νίκολα Μίροτιτς, με τους «πράσινους» να φαίνονται διατεθειμένοι να «χρυσώσουν» τον Μαυροβούνιο για να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Αρχίζει και κουράζει είναι η αλήθεια η ιστορία με τον Νίκολα Μίροτιτς και το μέλλον του, ωστόσο φαίνεται πως το σίριαλ με τον Μαυροβούνιο θα φτάσει στο τέλος του σχετικά σύντομα. Και μάλιστα θα έχει πολύ ευχάριστη κατάληξη για τον Παναθηναϊκό ο οποίος τις τελευταίες ώρες δείχνει να… πολιορκεί τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό όλο και πληθαίνουν σχετικά με το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Μίροτιτς, μετά την αρνητική κατάληξη στη μεταγραφή του στην Παρτιζάν. Στην Ισπανία και όχι μόνο χθες έγραφαν για μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού στον παίκτη για να τον κάνει δικό του και τα δημοσιεύματα συνεχίζονται και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Tο ναρκοπέδιο του Αυγούστου, οι μεταγραφές και το κρας-τεστ του Ολυμπιακού στη Σκωτία

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από το εξωτερικό, το «τριφύλλι» έχει ρίξει στο τραπέζι οκτώ εκατ. ευρώ για δύο χρόνια και έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις τον Μίροτιτς. Πρόκειται για μία μυθική πρόταση σε οικονομικό επίπεδο που δείχνει βέβαια και τη μεγάλη επιθυμία του Παναθηναϊκού για να κάνει δικό του τον Μαυροβούνιο και να ρίξει «βόμβα» μεγατόνων στην Euroleague.

Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια έχει άμεση συνάρτηση με εκείνη του Τορνίκε Σενγκέλια. Ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει τις προηγούμενες μέρες με τον Γεωργιανό, όμως η Βίρτους δεν τον αφήνει να φύγει αν δεν πάρει 500.000 ευρώ. Βλέποντας λοιπόν τις εξελίξεις με τον Μίροτιτς, ενδέχεται η ιταλική ομάδα να ρίξει τις απαιτήσεις της γιατί είναι πιθανό να «ξεμείνει» κατά κάποιον τρόπο με τον Σενγκέλια τον οποίος δεν θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ