Ο Φίλιπ Πετρούσεφ έζησε τον εφιάλτη στις φωτιές της Ρόδου

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ έζησε τον εφιάλτη στις φωτιές της Ρόδου

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ και η κοπέλα του Τιάνα Σουμάκοβιτς έζησαν τον εφιάλτη αφού χρειάστηκε να περπατήσουν πολλά χιλιόμετρα για να είναι ασφαλείς από τις φωτιές.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ και η κοπέλα του Τιάνα Σουμάκοβιτς επισκέφτηκαν το νησί της Ρόδου για διακοπές αλλά οι φωτιές που καίνε το νησί τις τελευταίες οχτώ μέρες τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν το αρχικό τους σχέδιο. Το ζευγάρι είχε αναζητήσει καταφύγιο σε μια παραλία δέκα χιλιόμετρα μακριά από τη φωτιά, αλλά ο καπνός έγινε αποπνικτικός, με αποτέλεσμα να μείνουν αποκλεισμένοι χωρίς καμία βοήθεια.

Στην συνέχεια βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο όπου θα τους προσφέρονταν βοήθεια αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν. Την περιπέτεια που έζησαν περίγραψε με ανάρτησή της στο Instagram η Τιάνα Σουμάκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Βενιαμίν Αμπόσι: Το «πουλέν» του Μπαρτζώκα βγάζει… μάτια με την U18

«Δέκα χιλιόμετρα μακριά από τη φωτιά στην παραλία, βρεθήκαμε να ασφυκτιούμε από τον πυκνό καπνό, εντελώς εγκαταλελειμμένοι να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Στη συνέχεια φτάσαμε σε ένα άλλο ξενοδοχείο, όπου υποτίθεται ότι θα ήμασταν ασφαλείς και θα περιμέναμε κάποιον να μας πάρει. Κανείς δεν ήρθε να μας πάρει από το ξενοδοχείο. Η φωτιά πλησίασε τόσο πολύ που αναγκαστήκαμε να φύγουμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε.

«Έτσι συνεχίσαμε με τα πόδια, το ηλεκτρικό ρεύμα έπεσε και απλά περπατήσαμε όσο πιο μακριά γινόταν από τη φωτιά, γιατί δεν ξέραμε πού να πάμε. Μετά από τέσσερις ώρες πρόσθετης αγωνίας, περπατήσαμε, μετά με φορτηγάκι, μετά πάλι με τα πόδια και τελικά από καθαρή τύχη καταφέραμε να βρούμε ένα λεωφορείο. Πάνω από 20.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ