Διώχνει Λούντμπεργκ και ψάχνει… αναβάθμιση στα γκαρντ η Βίρτους

Διώχνει Λούντμπεργκ και ψάχνει… αναβάθμιση στα γκαρντ η Βίρτους

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Βίρτους αναμένεται να αποδεσμεύσει τον Λούντμπεργκ για να έχει την άνεση να κινηθεί στην αγορά για να αποκτήσει πρωτοκλασάτο γκαρντ.

Η Βίρτους Μπολόνια, μετά την απώλεια του Μίλος Τεόντοσιτς έχει ένα σημαντικό κενό στα γκαρντ όσον αφορά το playmaking και τις λήψεις αποφάσεων στο ματς, κάτι που σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Σέρτζιο Σκαριόλο σκοπεύει να αλλάξει άμεσα.

Όπως αναφέρει η «Corriere di Bologna», η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου γκαρντ είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τις μεταγραφικές προτεραιότητες της Μπολόνια, αλλά για να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή θα πρέπει πρώτα να αποδεσμεύσει τον Λούντμπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με Σενγκέλια και Παναθηναϊκό…

Ο Δανός έχει ακόμα συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο και θα πρέπει να το σπάσει για να αποχωρήσει, μιας και δεν υπολογίζεται από τον κόουτς Σκαριόλο. Ο Λούντμπεργκ είχε μια συμπαθητική σεζόν στην Euroleague με 8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά ματς, έχοντας συνολικά 28 εμφανίσεις και 20.8′ συμμετοχής κατά μέσο όρο και αρνήθηκε πρόσφατα μετακίνηση στην Τουρκία και τη Γαλατάσαραϊ, θέλοντας να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν σε ομάδα επιπέδου Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ