Το ΣΕΦ αλλάζει και «κοκκινίζει»: Οι εργασίες στα court seats, οι 800 παραπάνω θέσεις και η εξέδρα των οργανωμένων (vid)

Το ΣΕΦ αλλάζει και «κοκκινίζει»: Οι εργασίες στα court seats, οι 800 παραπάνω θέσεις και η εξέδρα των οργανωμένων (vid)

Οι εργασίες στο ΣΕΦ για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει, όπως θα δείτε μέσα από βίντεο που αποκαλύπτει τις μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παίρνει στα χέρια του ΣΕΦ μέσα στο επόμενο διάστημα και ετοιμάζεται να εκσυγχρονίσει το στάδιο, με σκοπό να γίνει ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ευρώπη.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για το ΣΕΦ την ημέρα που οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν την κούπα του περσινού πρωταθλήματος και φαίνεται ότι ήδη το όνειρο και το μεγαλόπνοο πλάνο των προέδρων και των ανθρώπων της ΚΑΕ παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά.

Όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχουν ήδη ξεκινήσει για τη νέα σεζόν, αφού μέσω του καμπ της TrenchWork Sports, φάνηκαν οι μεγάλες εργασίες που γίνονται για την αύξηση της χωρητικότητάς του κατά 800 περίπου θέσεις.

Ειδικότερα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοξενεί το καμπ που διοργανώνεται από τη συγκεκριμένη εταιρία, με κορυφαίους προπονητές από την Ευρώπη και το NBA να δίνουν το παρών. Οι μεγάλες αλλαγές έχουν ξεκινήσει στο φαληρικό γήπεδο όπως είναι προαναγγείλει οι Πειραιώτες, με το ΣΕΦ να μεγαλώνει και να εκσυγχρονίζεται.

Το παρακάτω βίντεο είναι κατατοπιστικό για να αντιληφθεί κανείς τι συμβαίνει στο γήπεδο, με την πρόοδο των εργασιών. Από τα court side baseline seats, δηλαδή τις θέσεις που βρίσκονται δίπλα στο παρκέ, μέχρι και εκείνες στην εξέδρα των οργανωμένων του Ολυμπιακού υπάρχει ήδη διαφορά.

Παράλληλα, θα γίνουν εργασίες και στα δημοσιογραφικά όπου θα προστεθούν κι άλλες θέσεις, ενώ το γήπεδο θα «κοκκινίσει» ακόμη περισσότερο όσο περνούν οι μέρες και τα έργα είναι ακόμη στην αρχή…

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ