Το ΣΕΦ «κοκκινίζει» και εκσυγχρονίζεται: Το μεγαλόπνοο πλάνο, οι άμεσες αλλαγές και το Final Four του 2025

Το ΣΕΦ «κοκκινίζει» και εκσυγχρονίζεται: Το μεγαλόπνοο πλάνο, οι άμεσες αλλαγές και το Final Four του 2025

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για το ΣΕΦ και to10.gr αναλύει το μεγάλο πλάνο που έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού...

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σε μια απίθανη και φαντασμαγορική βραδιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League στο κατάμεστο ΣΕΦ, σε μια γιορτή για τη σπουδαία σεζόν που διένυσε η ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι μαζί με τον κόσμο τους σήκωσαν στον ουρανό του Φαλήρου το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τους παίκτες αλλά και όλο το σταφ να πανηγυρίζει με την ψυχή του.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αυτής βραδιάς ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος προχώρησε και σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη σχετικά με το ΣΕΦ, αφού τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν στα χέρια τους το γήπεδο.

Η κυβέρνηση και ο Ολυμπιακός έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει για την παραχώρηση του γηπέδου για 50 χρόνια και απομένει μόνο το τυπικό για να περάσει και επίσημα στα χέρια των Πειραιωτών.

Το πλάνο και οι άμεσες αλλαγές

Το μεγαλόπνοο πλάνο έχει να κάνει με το ότι θα γίνει «κόκκινο» το γήπεδο και πιο χρηστικό για την ομάδα και τον κόσμο, ενώ θα ανέβει η χωρητικότητα του γηπέδου σε βάθος χρόνου μέχρι και στις 15.000.

Από εκεί και πέρα θα πραγματοποιηθούν ορισμένες εργασίες, ώστε το γήπεδο να έρθει πιο κοντά στα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα τόσο στο εξωτερικό του όσο και στο εσωτερικό του, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τη διοίκηση του Σταδίου και της Χριστίνας Τσιλιγγίρη.

Στον Ολυμπιακό θα αυξήσουν από τη σεζόν 2023-24 τη χωρητικότητα κατά περίπου 1500-2000 θέσεις. Στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι να προσθέσουν επιπλέον θέσεις κοντά στο παρκέ κυρίως στις γωνίες του αγωνιστικού χώρου

Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένες από αυτές τις εργασίες θα είναι, πέρα από καλλωπιστικές, και εργονομικού χαρακτήρα, ώστε να γίνεται ευκολότερα η είσοδος των φιλάθλων στο στάδιο, αφού πρόκειται για ένα γήπεδο που έχει κατασκευαστεί το 1985. Αυτό θα γίνει άμεσα, όπως άμεσα η διοίκηση θα προχωρήσει σε αντικατάσταση όλων των καθισμάτων χρώματος λευκού και κίτρινου με νέα χρώματος κόκκινου και λευκού.

Επίσης, στο άμεσο μέλλον θα γίνουν εργασίες για να φτιαχτούν οι τουαλέτες του γηπέδου και οι χώροι γύρω από τις κερκίδες. Από εκεί και πέρα, και ο περιβάλλοντας χώρος θα βελτιωθεί, ενώ θα δημιουργηθεί ένα VIP Lounge στο οποίο θα μπορούν πριν, στο ημίχρονο και για κάποιες ώρες μετά το ματς να πηγαίνει κόσμος και να τρώει.

Αυτά όλα για αρχή, αφού το πλάνο περίπου διετίας περιλαμβάνει πολλά περισσότερα, όπως είναι και η αύξηση της χωρητικότητας και το πλάνο να γίνει υπερσύγχρονο. Μάλιστα, εφόσον γίνει πράξη όλος ο σχεδιασμός που έχουν στο μυαλό τους οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, μοιάζει δεδομένο ότι το ΣΕΦ δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και το Final Four του 2025.

Το ΣΕΦ όταν κατασκευαζόταν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ