Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μίλησε για την μεταγραφή του Κέμπα Γουόκερ στην Μονακό

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μίλησε για την μεταγραφή του Κέμπα Γουόκερ στην Μονακό

Ένας από τους πιο γνωστούς σκόρερ στην Ευρώπη, ο Έρικ ΜακΚόλουμ, μίλησε για τον Κέμπα Γουόκερ και το παιχνίδι που μπορεί να παίξει στην Μονακό και την Euroleague.

Ο Κέμπα Γουόκερ αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» της φετινής Euroleague. Ο 33χρονος Αμερικανός με τεράστια θητεία στην Ευρώπη, συμφώνησε να παίζει από την νέα σεζόν με την φανέλα της Μονακό.

Αυτό δεν έμεινε προφανώς απαρατήρητο στον μπασκετικό πλανήτη, με τον Έρικ ΜακΚόλουμ να βρίσκεται καλεσμένος στην εκπομπή του BasketNews και να μιλάει για την απόφαση του Κέμπα Γουόκερ.

Πιο συγκεκριμένα ο νυν γκαρντ της Καρσίγιακα ανέφερε για την περίπτωση του Κέμπα Γούοκερ:

«Από την έρευνα μου, βρήκα ότι ο Κέμπα είναι ένας τύπος που λατρεύει να παίζει. Είναι ένας τύπος που λατρεύει το παιχνίδι και μόλις το άκουσα αυτό είπα »Α, μιλάμε για έναν παίκτη που του αρέσει το μπάσκετ, του αρέσει να παίζει και δεν είναι θέμα λεφτών. Θέλει απλά να παίξει. Έπειτα, τι καλύτερο μέρος για να παίξεις αν έρθεις στην Ευρώπη». Γιατί να μην πας σε ένα μέρος που οι άνθρωποι πληρώνουν για να πάνε διακοπές. Πας στο Μονακό. Ο ήλιος, η όμορφη και πρώτης τάξης ζωή. Είναι ένα εύκολο μέρος για να «πουλήσεις» σε έναν παίκτη από το ΝΒΑ. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο μέρος από το Μονακό» ανέφερε.

Ενώ πρόσθεσε « Νιώθεις όσο πιο κοντά στην πολυτελή ζωή του να είσαι NBA all star. Είμαι περίεργος για το πως αυτός και ο Σάσα Ομράντοβιτς θα συνυπάρξουν. Αλλά είναι από την Νέα Υόρκη, είναι σκληρός. Αγαπά το παιχνίδι οπότε πιστεύω πως θα είναι καλά. Η μόνη ερώτηση είναι αν είναι υγιείς. Τα γόνατα τα του μετά από τόσα παιχνίδια στο ΝΒΑ, play offs, τα crossovers κλπ. Όλα αυτά ταλαιπωρούν τα γόνατα. Οπότε αναρωτιέμαι, είναι τώρα καλά; Ξέρω την περασμένη χρονιά στο Ντάλας δεν είχε σημάδια τραυματισμών. Και αν μπορεί να μείνει στο 70% από τον Κέμπα που ξέρουμε, νομίζω πως είναι αρκετό για να κυριαρχήσει στην Euroleague.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ