Ο Μίχαϊλιουκ, ο Ντόρσεϊ και η δεδομένη επιθυμία του Αταμάν

Ο Μίχαϊλιουκ, ο Ντόρσεϊ και η δεδομένη επιθυμία του Αταμάν

Ο Νο1 στόχος Σβι Μίχαϊλιουκ, η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ που παραμένει ανοιχτή και η επιθυμία του Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» για την ολοκλήρωση του ρόστερ του και θέλει να το πράξει με τρόπο εντυπωσιακό...

Αν ψάχνουμε για τον μεγάλο πρωταγωνιστή σε αυτό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι αυτός δεν είναι άλλος από τον Παναθηναϊκό. Έπειτα από μια άσχημη διετία, άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο δείχνουν έτοιμοι να αφήσουν πίσω τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων, επιστρέφοντας ξανά στις επιτυχίες.

Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι κινήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τοποθετεί στο «τιμόνι» τον Εργκίν Αταμάν, προσθέτοντας στην πράσινη φαρέτρα ονόματα όπως ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Ερνανγκόμεθ, ο Βιλντόζα, ενισχύοντας παράλληλα τον ελληνικό κορμό, με τους Παπαπέτρου, Μήτογλου, Μωραϊτή.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Πότε έρχεται ο Ελ Κααμπί στην Αθήνα!

Πλέον έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ, με τους πράσινους να θέλουν να ολοκληρώσουν το ρόστερ, με ακόμα δύο ηχηρά ονόματα.

Ο λόγος για τους Σβι Μίχαϊλιουκ και Τάιλερ Ντόρσει...

Εν αναμονή της απόφασης του Μίχαϊλιουκ

Για την περίπτωση του Ουκρανού τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Το όνομα του βρίσκεται στην κορυφή της λίστα του τριφυλλιού, με τον ίδιο να εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο NBA.

Ωστόσο όσο δεν βρίσκει αυτό που θέλει τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να πάρει την απόφαση για το μεγάλο ταξίδι προς την Ευρώπη. Και σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο μιας και είναι αυτός που έχει κάνει το πιο γερό… μπάσιμο, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να… χτυπήσει, προσθέτοντας στο ρόστερ του ένα εξαιρετικό σουτέρ από μέση και μακρινή απόσταση, ο οποίος θα δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα.

Πλέον η απόφαση του Ουκρανού άσου δεν θα αργήσει με τους πράσινους να είναι στο… ακουστικό, προκειμένου να μάθουν αν θα ταράξουν για ακόμη μια φορά τα μπασκετικά νερά της Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός  δεν άφησε ποτέ την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Από τα σίριαλ του εφετινού (ιδιαίτερου) μεταγραφικού καλοκαιριού. Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει «παίξει» πολλάκις για τον Παναθηναϊκό.

Το μέλλον του ομογενή γκαρντ παραμένει ανοιχτό, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Θυμίζουμε πως η σεζόν δεν τελείωσε ιδανικά για τον εκρηκτικό γκαρντ καθώς είχε μείνει ουσιαστικά εκτός πλάνων του Δημήτρη Ιτούδη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η περίπτωση του 27χρονου παίκτη είναι ειδική λόγω και του διαβατηρίου. Στον Παναθηναϊκό θα επιθυμούσαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι απλά. Η Φενέρ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχει το βάθος στους γκαρντ για να αποδεσμεύσει έτσι απλά τον Ντόρσεϊ, και η απόκτηση του Γιαμ Μαντάρ και του Ράουλ Νέτο, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι καθώς ο Καλάθης είναι στην πόρτα της εξόδου.

Ο Ελληνικός κορμός του Παναθηναϊκού είναι πλέον πολύ ισχυρός. Παρόλα αυτά οι Πράσινοι δεν θα έλεγαν όχι στο να τον δυναμώσουν ακόμα περισσότερο. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ντόρσεϊ παρέμενε και παραμένει στα ραντάρ τους. Έτσι σε οποιαδήποτε εξέλιξη το «τριφύλλι» είναι έτοιμο να κινηθεί για την απόκτησή του. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε καταθέσει πρόταση για τον κάνει δικό της πριν τον Κώστα Σλούκα, ωστόσο μοιάζει να επανέρχεται δυναμικά.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να επιστρέφει με νέα πρόταση, προσφέροντας ένα πολύ καλό και μεγάλο συμβόλαιο στον παίκτη που δύσκολα θα μπορεί να αρνηθεί. Φυσικά, δεν μένει στην… απ’ έξω και η Φενέρ, με τους Πράσινους να είναι έτοιμοι να πληρώσουν ένα ικανό buy-out στον τουρκικό σύλλογο για να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο «ναι» αφήνοντάς τον ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πριν από λίγο καιρό τα δημοσιεύματα από την Ιταλία ήθελαν τον Ντόρσει να έχει υπογράψει προσύμφωνο με το τριφύλλι.

Η επιθυμία του Αταμάν 

Αν ρωτούσε κανείς τον Αταμάν για το ποια θα ήταν η επιθυμία του, τότε αυτή δεν θα ήταν άλλη από το να εντάξει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τον Μίχαϊλιουκ και τον Ντόρσει. Είναι δύο περιπτώσεις παικτών από το πάνω ράφι τους οποίους ο Τούρκος τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση…

Πλέον οι επόμενες ώρες/μέρες αναμένεται να δείξουν αν ο Αταμάν θα έχει στα χέρια του αυτά τα δύο «υπερόπλα», με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει πράξη την επιθυμία του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ