Ντανίλο Μπαρτέλ: «Κρέμασε» τα παπούτσια στα 31 του εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο

Ντανίλο Μπαρτέλ: «Κρέμασε» τα παπούτσια στα 31 του εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο

Ο Ντανίλο Μπαρτέλ αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατό του, μόλις στα 31 του.

Τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ, Ντανίλο Μπαρτέλ, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Το όνομα του Ντανίλο Μπαρτέλ άρχισε να ακούγεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ από την θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου (2016-2020), ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη για χάρη της Φενέρμπαχτσε (2020-2022).

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το deal Ολυμπιακού – Ουρακάν για Έσε – Αγορά του 100% με 4.000.000 € και φοβερές ενέργειες από τον παίκτη

Την δεύτερη του σεζόν στην Φενέρ υπέστη έναν τραυματισμό ο οποίος τον ανάγκασε να μείνει εκτός, ενώ ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Όπως αποδείχθηκε το πρόβλημα στο γόνατό του ήταν αρκετά σοβαρό και έγινε η αιτία ώστε ο Μπαρτέλ να ανακοινώσει την πρόωρη απόσυρση του από την ενεργό δράση, μόλις στην ηλικία των 31 ετών.

Ο Μπαρτέλ αγωνίστηκε σε 71 ματς της Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 7.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, ενώ μέτρησε 57% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 78% στις βολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ