Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Αλοθέν

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Αλοθέν

Κάρλος Αλοθέν και Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο Ισπανικός σύλλογος.

Ο Κάρλος Αλοθέν θα παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους, όπως ανακοίνωσε o σύλλογος της Ισπανικής πρωτεύουσας.

Έτσι, ο Αλοθέν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μαδρίτης, ο οποίος εντάχθηκε στην Ρεάλ το 2019 ως ένα από τα μεγαλύτερα «ταλέντα» του Ισπανικού μπάσκετ. Με την «Βασίλισσα» έχει κατακτήσει ήδη κάποιες κορυφές, καθώς στο «παλμαρέ» του βρίσκονται τρια Σούπερ Καπ, ένα πρωτάθλημα ACB και έναν τίτλο Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Κάρλος Αλεθόν και Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο Ισπανικός σύλλογος.

Την περασμένη σεζόν ο Κάρλος Αλοθέν μέτρησε 3.6 πόντους, 1.4 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ σε 28 αγώνες στην EuroLeague με την πρωταθλήτρια Ευρώπης που υπέγραψε τον Φακούντο Καμπάτσο και έδωσε επίσης νέα συμβόλαια στους Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ρούντι Φερνάντεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ